2 noi colectii OPI inspirate de filme

Ador lacurile de unghii OPI si oricate nuante as achizitiona parca niciodata nu sunt suficiente. De aceea astept cu nerabdare fiecare sezon pentru a descoperi noile colectii si surprize pregatite de OPI si intr-un fel niciodata nu sunt dezamagita. Iata ca si acum, dupa ce si-a completat colectia de serii limitate dedicate unor tari sau regiuni prin OPI Euro Centrale, lansata la inceputul primaverii, OPI a pregatit 2 noi colectii inspirate de filme de data aceasta – OPI Oz The Great and Powerful si OPI Bond Girls.

Inainte de a vorbi insa de cele 2 noi colectii OPI inspirate de filme, cred ca ar fi interesant de urmarit evolutia acestei colaborari cu diferitele case de film si inspiratiei pe care OPI a descoperit-o in universul cinematografic.
Au existat de-a lungul timpului numeroase serii limitate si colectii OPI inspirate de mari productii cinematografice, OPI legandu-si de cativa ani numele de cele mai tari blockbustere din box office-ul american. Iata doar cateva dintre cele mai reusite colectii OPI inspirate de filme:

OPI seria limitata Legally blonde 2 (din 2003)

OPI Legally Blonde 2

OPI seria limitata Alice in Wonderland – Alice in Tara Minunilor (2010)

OPI Alice in Wonderland

OPI seria limitata Burlesque (inspirata de muzical-ul cu acelasi nume care a avut in distributie staruri ca Cher si Christina Aguilera)

OPI Bourlesque

OPI seria limitata Shrek Forever After (2010)

Shrek forever after

OPI seria limitata Pirates of the Carribean – Piratii din Caraibe pe Ape si mai Tulburi (2011)

OPI Pirates of the Carribean

OPI seria limitata The Muppets (2011)

OPI THE MUPPETS

OPI seria limitata The Amazing Spiderman (ultima productie din seria Spiderman, lansata in vara anului trecut)

OPI The Amazing Spiderman

OPI seria limitata Skyfall (lansata la finalul anului trecut si inspirata de ultimul film James Bond 007)

OPI Skyfall

Daca vorbim despre cele 2 lansari de anul acesta, cele 2 noi colectii OPI inspirate de filme includ ultima inovatie OPI – Liquid Sand si nuante moderne incantatoare.

Editia limitata OPI Oz the Great and Powerfull include 6 nuante de lac de unghii in editie limitata si o nuanta Liquid Sand.

OPI OZ THE GREAT AND POWERFULL

Cele 7 lacuri de unghii dedicate filmului Oz the Great and Powerfull, lansat la inceputul lunii martie si in Romania,  poarta denumiri sugestive: Lights of Emerald City (nuanta de alb cu confetti stralucitoare), Don’t Burst My Bubble (roz pal si pufos), When Monkeys Fly! (nuanta de auriu cu confetti stralucitoare), Glints of Glinda (nuanta calda de bej), Which is Witch? (argintiu cu irizatii), I Theodora You (roz pastelat romantic) si What Wizardry is This? (Liquid Sand intr-o nuanta inspirata de personajul principal interpretat de James Franco, asa cum declara creatoarea sa).

Colectia OPI Bond Girls, care celebreaza aniversarea de 50 de ani a iconicului personaj, include 6 noi nuante Liquid Sand inspirate de cele mai sexi personaje feminine din filmele cu James Bond.

OPI Bond girls

Cele 6 nuante din colectia OPI Bond Girls poarta numele legendarelor personaje feminine care le-au inspirat: Solitaire din Live and let die, intepretata de Jane Seymour (nuanta de alb metalizat), Honey Rider din Dr. No, interpretata de Ursula Andress (nuanta de auriu metalizat),Pussy Galore din Goldfinger, interpetata de Honor Blackman (nuanta de roz), Vesper din Casino Royale, interpretata de Eva Green (nuanta de purpuriu), Tiffany Case din Diamonds are Forever, interpretata de Jill St. John (nuanta de albastru) si Jinx din Die Another Day, interpretata de Hale Berry (o nuanta de rosu corai).

Cele 2 noi colectii OPI inspirate de filme vor fi disponibile in acest sezon primavara – vara (OPI Oz the Great and Powerfull din aprilie 2013, iar OPI Bond Girls din iunie 2013).

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Croissante "home-made"

Următor

Pop-up store Chanel la Saint-Tropez