/

Pop-up store Chanel la Saint-Tropez

In ultimii ani, moda pop-up store ( sau boutique efemer, daca este sa adaptam termenul din franceza) s-a extins si generalizat, dezvoltandu-se o adevarata frenezie a acestor spatii temporare de prezentare si comercializare a produselor de tot felul. Unele sunt mai inspirate, propunand un concept inedit si inovator, altele nu, preluand doar o tendinta la moda. Pop-up store-ul Chanel din Saint Tropez face cu siguranta parte din prima categorie, desi este deschis pentru al patrulea sezon consecutiv.

Acest pop-up store Chanel, inaugurat pe 27 aprilie in cel mai chic cartier din Saint-Tropez, va gazdui pana la inceputul lui octombrie colectiile de pret-a-porter si accesorii primavara –vara 2013 Chanel.

Povestea de dragoste dintre celebra casa si Saint Tropez isi are originile cu decenii in urma, Gabrielle Coco Chanel petrecand mult timp in orasul din Provence unde isi regasea deseori inspiratia.

Anul acesta, boutique-ul estival – pop-up store Chanel a fost instalat la finalul lunii aprilie in cadrul hotelului La Mistralée, intr-o cladire in stil provensal situata intr-o gradina luxurianta. Boutique-ul este o veritabila pool house, inconjurata de mobilier de gradina alb, adapostind insa in interior un magazin clasic Chanel.

Daca ajungeti vara aceasta in Provence, cred ca una dintre destinatiile de inscris pe lista vizitelor de vacanta este acest pop-up store Chanel din Saint Tropez.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

2 noi colectii OPI inspirate de filme

Următor

Oua de Paste decorate de designeri