Ce fac de Halloween

Sărbătoarea de Halloween este de fapt pe 31 octombrie, dar cum 31 este luni, prima zi dintr-o săptămână ultra mega aglomerată, am decis că mă voi bucura de câteva ”ore de groază” înainte, duminică seara.

Și care ar putea fi modul perfect de a petrece o seară de duminică de toamnă? La film, evident!

 

Profit astfel de ”noaptea de groază” la Cinema City cu filme tematice şi preţuri mici: în seara de 30 octombrie, preţurile la Cinema City din Bucureşti sunt de 21 de lei (un film 2D) şi 23 de lei (un film 3D). Și pentru a fi cu adevărat special, cred că voi opta pentru oferta de două filme la preţuri speciale: două filme 2D la 35 de lei şi un film 2D + un film 3D la 37 de lei.

Filmele de Halloween propuse de Cinema City acoperă cred o gamă largă de gusturi și preferințe. Cei mai puternici, amatorii de senzații tari și filme horror în toată regula, pot vedea “Ouija” și “Camera terorii”, iar cei mai slabi de înger, cu gusturi puțin mai ”delicate”, pot opta pentru Inferno” și “Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi”.

Eu îmi doresc de mult să le văd pe cele 2 din urmă, așa ca oferta Cinema City a picat exact la fix.

Iată deci la ce vvă puteți aștepta în această ”noapte de groază” la Cinema City:

Inferno este a treia ecranizare după celebra serie de romana a lui Dan Brown ce-l au în centrul acțiunii pe proferul Langdon. Regizat de Ron Howard şi avându-i în distribuţie pe Tom Hanks, Felicity Jones, Ben Foster şi Ana Ularu, filmul “Inferno” continuă povestea profesorului Robert Langdon, care este din nou atras într-un mister aproape imposibil de dezlegat şi într-o cursă contra cronometru pentru salvarea întregii lumi.

Sub semnul uneia dintre cele mai misterioase şi longevive capodopere ale literaturii, Divina Comedie a lui Dante Alighieri, aventurile din Florenţa ale reputatului profesor au ca scop oprirea unui act terorist ce va afecta soarta fiecărei persoane de pe glob.

Descoperiri futuriste ale ştiinţei, picturi nemuritoare şi explorarea unora dintre cele mai celebre clădiri ale frumosului oraş italian punctează goana lui Langdon spre un deznodământ care ar putea schimba omenirea o dată pentru totdeauna. Distribuit în România de InterComFilm.

Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi este o producţie fantastică 3D, în regia lui Tim Burton cu Eva Green, Samuel L. Jackson și Judi Dench. Este povestea a lui Jake, care descoperă un refugiu secret, cunoscut drept Căminul Domnişoarei Peregrine pentru Copii Ciudaţi.

Pe măsură ce Jake află mai multe despre rezidenţii acestuia şi despre abilităţile lor neobişnuite, el îşi dă seama că siguranţa este o iluzie, şi că pericolul pândeşte sub forma unor inamici puternici, invizibili.

Jake trebuie să îşi dea seama ce este real şi ce nu, în cine poate avea încredere, şi cine este el cu adevărat. Distribuit în România de Odeon Cineplex

“Ouija” este un horror despre spirite malefice. Este povestea unei văduve care introduce un nou număr în seria ei de mici scamatorii cu care îşi câştigă existenţa, neştiind că astfel invită în casa ei o forţă cât se poate de malefică.

Când fiica cea mică a femeii cade pradă unui spirit nemilos, fragila familie trebuie să înfrunte temeri inimaginabile pentru a o salva şi pentru a alunga spiritul. Distribuit în România de Ro Image.

“Camera terorii” este un thriller psihologic. Filmul redă o întâmplare înfricoşătoare prin care a trecut o familie în propria casă.

Căutând un nou început, Dana (Kate Beckinsale) şi David (Mel Raido), împreună cu fiul lor Jeremy, în vârstă de 5 ani, se mută din Brooklyn în casa lor de vis, un frumos conac vechi din mediul rural. Ascunsă în pod descoperă o cameră secretă. În urma unor evenimente terifiante şi de neexplicat,

Dana găseşte cheia pierdută de mult timp a acestei camere şi deschide astfel o serie de orori inimaginabile care sunt legate de trecutul înspăimântător al casei, dar şi al său personal. Inspirat de evenimente reale, filmul ”Camera terorii” este regizat de D. J. Caruso, pe baza unui scenariu semnat de Wentworth Miller (celebru pentru Prison Break). Distribuit în România de Forum Film.

Ne vedem deci la cinema în noaptea de Halloween?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

DIY: 6 decorațiuni simple handmade de Halloween

Următor

Ce vedem la Imax iarna aceasta: Fantastic Beasts and where to find them