Pregatiri pentru sezonul estival III: un corp frumos si sanatos

Cred ca este nimerit acest subiect dupa Sarbatori, cand toata lumea se plange ca a dat uitarii dieta pentru cateva zile si efectele nu sunt dintre cele mai placute, dar si atat de aproape de debutul sezonului estival.

Si tocmai din cauza iminentei vacantelor la mare si a iesirilor la piscina, va propun astazi 3 directii de actiune, care ar trebui cred urmate simultan pentru a obtine acel corp frumos si sanatos pe care ni-l dorim, in orice sezon, nu doar in cel estival.

1. 4 super alimente pe care sa le incluzi in meniul tau de primavara:

Nasturel (sau macris de balta) – excelent in salate proaspete de primavara, continand nutrienti vitali, minerale si antioxidanti, perfect pentru a combate efectele noptilor nedormite si pentru recuperarea dupa orele de sport.

Ridichi – sunt excelente pentru digestie, le puteti manca crude sau murate.

Sparanghel – apreciat pentru proprietatile sale detoxifiante si antioxidante, este considerat unul dintre «vestitorii primaverii». Il puteti servi alaturi de oua fierte (sau posate, abia am descoperit « sistemul » si sunt extrem de incantata de rezultate), asezonat cu sare de mare si ulei de trufe (sau de chili, iarasi foarte sanatos).

Frunze verzi de arpagic, menta si patrunjel – le puteti combina pentru a realiza un dressing sanatos sau un pesto (excelent inlocuitor pentru crema de branza sau unt, de exemplu), sau le puteti adauga la omlete, supe, fripturi sau sucuri pentru o aroma proaspata si deosebita.

super foods

2. 3 programe sportive inedite pentru o forma de invidiat:

TRX, un program ce implica utilizarea unui instrument de antrenament portabil, numit TRX Suspension Trainer, care foloseste forta gravitationala si propria greutate corporala, in cadrul unui antrenament menit sa dezvolte simultan forta, echilibrul, flexibilitatea si stabilitatea trunchiului. TRX Suspension Trainer ofera un antrenament rapid, complet si eficient pentru intregul corp, contribuie la construirea unui trunchi puternic si creste rezistenta musculara.

Thai massage, un masaj terapeutic din Thailanda, care imbina stretching-ul cu practici yoghine si tehnici de presiune asupra anumitor zone ale corpului. Printre beneficiile acestui tip de masaj se afla stimularea sistemului imunitar, detoxifierea organismuui, realaxarea musculaturii, cresterea flexibilitatii si mobilitatii musculare.

Body Fly, denumit si “Fitness suspendat” este un antrenament inovator inspirat de acrobatiile cu esarfe intalnite in spectacolele Cirque du Soleil si adaptat pentru sala de sport. O sedinta de Body Fly include exercitii de stretching si incalzire, precum si exercitii mai complexe, care solicita intreaga musculatura, toate executate la 50 de centimetri de sol, suspendat intr-un hamac, care preia astfel din efectul fortei gravitationale. Body Fly combina elemente de fitness, yoga, echilibru si stretching, in timpul unei sedinte putand fi arse pana la 500 de calorii.

Daca te tenteaza sa incerci unul dintre aceste programe, le regasesti in oferta clubului Pescariu sports&spa.

Pescariu sports&spa_body fly

Pescariu sports&spa_thai massage

Pescariu sports&spa_trx

 

3. Un nou ajutor in ritualul tau de frumusete : prima lotiune sub dus care ofera fermitate pielii, o inovatie Nivea bazata pe forta coenzimei Q10. In momentul in care avem o alimentatie corecta si un stil de viata sanatos, ce include exercitii fizice, mai avem nevoie si de o piele frumoasa si ferma, iar Nivea Q10 lotiune sub dus pentru fermitate este exact “trucul” rapid si convenabil pe care il cautam.

Noua lotiune sub dus Nivea este solutia excelenta mai ales atunci cand nu ai timp de un ritual complet si riguros de ingrijire a pielii: particulele usor abrazive ofera un masaj delicat, inlaturand celulele moarte si revigorand pielea datorita mentolului; in acelasi timp, coenzima Q10 functioneaza ca un antioxidant impotriva radicalilor liberi, responsabili de imbatranirea celulara, contribuind la mentinerea elasticitatii si fermitatii pielii; iar in final, beneficiezi de hidratarea necesara chiar din momentul in care te-ai sters cu prosopul.

Nivea Q10 lotiune sub dus pentru fermitate_1

Nivea Q10 lotiune sub dus pentru fermitate_2

Nivea Q10 lotiune sub dus pentru fermitate_3

Nivea Q10 lotiune sub dus pentru fermitate_4

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

L’Extase. Finalul

Următor

Urban vs. Boem