Zborul de Amsterdam ING

Ce poti sa ai in comun cu o familie de extraterestri, un vanator, un robot, un bucatar, echipa de gimnastica, fetele de la Capalna, un vampir, un magician, un rocker si o mumie? Raspunsul il poti gasi in aplicatia Zborul de Amsterdam ING. 20 de personaje traznite si amuzante te asteapta in 60 de statii RATB.

Impreuna cu Andreea si Cristi am pornit intr-un tresure hunt si te invitam alaturi de noi. Pentru ajutor, fiecare dintre noi va oferi prin tragere la sorti pe blog cate un kit complet de calatorie pe liniile aeriene ING compus din  umbrela, rucsac, cana, perna si patura de avion.

Tot ce trebuie sa faci este sa postezi in contul tau de Facebook o poza cu unul dintre personajele ING, mentionand in care dintre cele 60 de statii ING l-ai fotografiat (lista statiilor cu personajele ING o gasesti aici), si sa imi lasi linkul catre aceasta postare prin comentariu la acest post.

Treasure hunt-ul se incheie in momentul in care echipa (colegii mei de echipa sunt asa cum ti-am spus Andreea si Cristi) aduna la un loc toate cele 20 de personaje ING ce trebuie imbarcate in zborul de Amsterdam.

Palatul Regal, Red Light District, plaje, Muzeul Van Gogh sau Rebrandt, zoo Artis sau gradina Botanica, shopping, croaziera pe canale:  Amsterdam-ul este un oras superb, de vizitat in orice anotimp, dar am auzit ca vara este intradevar sublim. Iata deci o multitudine de argumente pentru a intra in cursa pentru zborul de Amsterdam ING . Nu pleca la drum fara kitul complet de calatorie pe liniile aeriene ING pe care il poti obtine pozand unul dintre personajele ING.

Calatorie placuta!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

9 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Premiile Gopo 2013 – castigatorii

Următor

Pantofi rosii