Yves Rocher: 60 de ani de frumusețe și angajamente

Yves Rocher nu a aniversat doar 60 de ani! A sărbătorit 60 de ani de frumusețe și angajamente. 60 de ani în care brandul a îndeplinit promisiunile creatorului său. 60 de ani în care a oferit produse cosmetice eficiente, respectând mediul înconjurător.

Săptămâna trecută am ajuns în La Gacilly, acasă la Yves Rocher. De fapt, cu ocazia aniversării Yves Rocher 60 de ani, brandul francez a recreat pentru câteva ore acest paradis vegetal la București.

Am avut ocazia să descopăr live plantele ce stau la baza produselor Yves Rocher, să ascult povești uimitoare despre creatorul conceptului de cosmetică vegetală, dar și să-mi reamintesc de ce m-am îndrăgostit de acest brand, în urmă cu peste 15 ani.

Yves Rocher 60 de ani de frumusețe fără compromis

60 de ani fără compromis în privința protecției mediului înconjurător, de la plante la regnul animal, Yves Rocher a respectat viața în toate formele ei.

Prin produse biodegradabile, formule ultra-green, cu ingrediente naturale, fără polimerii atât de dăunători faunei marine, prin preocuparea pentru identificarea celor mai eco ambalaje, prin eliminarea testelor pe animale și încurajarea biodiversității.

Atunci când cumperi și folosești un produs Yves Rocher știi că este rezultatul a 60 de ani de cercetări și inovații. Știi că dezvoltarea acestuia nu presupune suferința niciunui animal, că acesta a fost testat la infinit pentru a fi perfect sigur, că este rezultatul cercetărilor permanente în mijlocul naturii, că include substanțe active vegetale eficiente.

« Într-o zi, localitatea La Gacilly va înflori, jur să fie așa… » (Yves Rocher)

La Gacilly este leagănul mărcii Yves Rocher. Aici a luat naștere conceptul de cosmetică vegetală, diferită de cosmetica tradițională.

Aici a luat naștere promisiunea brandului de a dezvălui proprietățile incredibile ale plantelor pentru a crea o frumusețe fără compromis și accesibilă tuturor femeilor.

Nu întâmplător deci, cu ocazia aniversării Yves Rocher 60 de ani, am călătorit în La Gacilly, unde mușețelul, gălbenelele, albăstrelele, nalba și arnica sunt vedetele de necontestat ale câmpurilor cultivate bio de brandul francez.

Alături de aceste adevărate comori din natură, descoperite, studiate și valorificate de Yves Rocher, am redescoperit în cadrul evenimentului de la București produse iconice ale brandului.

Fie că este vorba de extraordinarele geluri de duș și șampoane concentrate, de crema pentru față și corp cu mușețel My Purecalmille (vegană, cu 93% ingrediente naturale, fără coloranți și uleiuri minerale), de gama anti-ageing Riche Creme (cu 30 de uleiuri prețioase, printre care și uleiul din 1000 de trandafiri ce favorizează regenerarea celulară), de gama Serum Vegetal (cu extracte de ficoidă glacială – planta vieții, rezultatul a 6 ani de studii și cercetări) sau de parfumul Mon Evidence (numai cu materii prime naturale, în flacon și cutie reciclabile), odată ce le-ai încercat, nu le vei putea uita niciodată.

Am în permanență în rutina de frumusețe zilnică cel puțin 2 produse Yves Rocher și nu am fost niciodată dezamăgită. Ador aromele discrete și naturale, senzația pe piele și aspectul ei după.

Produsele mele preferate Yves Rocher?

Ultra-smoothing serum Serum Vegetal pentru hidratare și modul în care se așează machiajul pe ten după.

Crema de noapte Anti-Age Global pentru textură și luminozitatea pe care i-o conferă tenului meu.

Gelul micelar de curățare anti-poluare și detox Elixir Jeunesse pentru senzația de lejeritate și prospețime pe care o lasă în urmă, curățând machiajul perfect.

Gelul de duș concentrat Olive Petit – Grain pentru eficiență și pentru conceptul său inovator.

Tu ce produse ai testat și păstrat de la Yves Rocher?

 

CITEȘTE ȘI: Home spa

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

8 sfaturi de frumusețe pentru primăvară

the palm - therme
Următor

Prima dată la Therme
(mic ghid pentru neinițiați)