You know you’re on a diet when…

Trebuie să port rochia aceasta în două săptămâni…

De luni, sunt la regim…

Ar trebui să dau jos cam 6-7 kilograme…

Desert? Pentru mine doar o salată delicioasă și un pahar de apă plată, cu lămâie…

Aș mânca o pizza… și un burger… și cartofi prăjiți… cele mai delicioase mâncăruri pe care mi le pot imagina acum!

Cam câte calorii are feliuta aceasta de brânză?

Detest aceste fraze, nu-mi plac dietele și nici oamenii care le țin… de fapt, cred că este invidie mai mult, pentru că eu niciodată nu am reușit să îmi impun voința în fața poftelor culinare, iar în momentul în care am încercat să îmi impun restricții, am descoperit pasiuni de neînfrânat pentru preparate sau ingrediente la care în mod obișnuit nu m-aș opri în niciun meniu și cu siguranță nu le-aș ține în frigider.

M-am hotărât să scriu acest articol nu pentru a-i blama pe cei care țin diete, mai ales că este un lucru pe care eu nu l-am reușit niciodată, ci pentru a povesti celeilalte categorii (cei ca mine, care nu reușesc să țină diete sau nu o găsesc pe cea care li s-ar potrivi) de o soluție inovatoare propusă de Amway: bodykey by NUTRILITE.

bodykey by NUTRILITE

bodykey by NUTRILITE are la bază, în primul rând, predispoziția genetică a fiecăruia cu privire la nutriție și activitate fizică, luând în considerare stilul de viață, precum și preferințele personale. Primul pas al acestui program este un test genetic (o probă de ADN prin care experții pot determina informații esențiale legate de reacția organismului la grăsimi și glucide, contribuind astfel la propunerea unei diete personalizate, perfect adaptată organismului tău).

bodykey by NUTRILITE este un program personalizat de control al greutății, dezvoltat și validat de către nutriționiști, psihologi și experți în fitness, care asigură o dietă ușor de urmat în confortul propriei locuințe. Avantajul este acela că îți oferă un program personalizat și echilibrat în vederea menținerii unei greutăți optime “pe termen lung” (pe termen lung fiind după părerea mea cheia reușitei oricărei diete sau a oricărui regim).

bodykey nu este doar o listă de alimente și exerciții fizice de urmat și executat, ci un program coerent conceput pentru și împreună cu tine, prin intermediul unui sistem interactiv online. Al doilea pas, după realizarea testului genetic, este de altfel înregistrarea pe site-ul bodykey și completarea chestionarului din secțiunea Crearea Planului Individual. Iar de aici, fiecare merge pe drumul său… bodykey este un program mult mai complex decât o simplă dietă, care te ajută să îți urmărești și evaluezi obiceiurile alimentare (are o secțiune specială pentru rețete de exemplu, în care îți poți configura o dietă bazată exclusiv pe ingredientele care îți plac, în combinații care îți fac bine), dar și pe cele legate de sport și mișcare.

Sper ca aceste informații să vă fie utile, pentru că, nu-i așa, nu trebuie să știe toată lumea ca suntem la dietă (ca ne dorim să mușcăm din cineva, că visăm pizza la orice oră și suntem în cea mai proastă dispoziție la orice oră). Mai multe detalii găsiți însă pe site, nu ezitați să intrați, dacă vi se pare interesant.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

The Art of Traveling light

Următor

Best dressed Viva! party 2015