The Other Woman – recomandare film

The Other Woman - Cealalta femeie - recomandare film

Ploua si te-ai saturat sa stai sinistrata in casa ? Sugestia mea este sa mergi la cinema. De saptamana aceasta, ruleaza pe marile ecrane un film pe care l-am vazut in cea mai noua locatie Cinema City (plasat in Afi Palace Ploiesti, al doilea din acest oras) si pe care vi-l recomand : The Other Woman (Cealalta femeie).

The Other Woman este o comedie lejera, care te va relaxa si binedispune, in ciuda subiectului trist, infidelitatea. Razbunarea insa, atat de binemeritata de sotul infidel, si atent orchestrata de sotia inselata impreuna cu doua dintre amante (care evident nu aveau nicio idee referitoare la existenta sotiei), este foarte amuzanta.

Asa ca, merita sa vezi (incepand de vinerea aceasta, la cinema) The Other Woman / Cealalta femeie :

-pentru trio-ul fantastic (si foarte comic) : Leslie Mann (sotia), Cameron Diaz (amanta matura, inteligenta, avocata dura si renumita) si Kate Upton (amanta tanara, frumoase si foarte naiva)

-pentru o repriza nestapanita de ras : etapele minutios construite ale razbunarii celor trei femei iti vor smulge hohote de ras (de la efectele « clasicelor » laxative strecurate in bautura si pana la urmariri in insoritul Bahamas, ce culmineaza cu sustragerea din contul infidelului a sumelor cu care acesta isi excrocase partenerii de afaceri)

-pentru ca, desi filmul este o fictiune, te face sa crezi ca mai poate exista solidaritate intre femei (si oameni in general), in ciuda diferentelor atat de pregnante de caracter, educatie, experienta.

Si daca inca nu esti convinsa sau mai eziti sa iesi din casa pe vremea asta ploioasa, iata si trailerul, care surprinde perfect atmosfera si actiunea filmului, dar si peisajele estivale, cadrul absolut superb (in cazul in care nu iti era deja suficient de dor de mare si soare) :

Iar daca te grabesti, poti castiga una dintre cele 75 de invitatii duble oferite de Beau Monde la vizionarea filmului The Other Woman, pe pagina de facebook a revistei.

The Other Woman (Cealalta femeie) este o recomandare de film perfecta deci pentru aceasta saptamana, cand avem nevoie cred toti sa ne reintram in ritm, dupa mini-vacanta de 1 mai.

Invalid Displayed Gallery

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Vans & New Balance
Anterior

Cei mai cool sneakers : Vans & New Balance in Romania

Sarah Jessica Parker - Met Gala 2014
Următor

Cele mai frumoase tinute de la Met Gala 2014