Wishlist estival: Adidas Superstar Supershell

Adidas Superstar Supershell

La doar două luni de la achiziționarea perechii mele favorite de Adidas Superstar Supercolor (orange, binențeles), m-am îndrăgostit de o altă pereche… O pereche din noua colecție « coordonată » de Pharrell Williams, care se va lansa în câteva zile (în US și UK, nu știu la noi), intitulată Adidas Superstar Supershell.

Pentru proiectul Supershell, Pharell a apelat la câțiva prieteni creativi din toată lumea pentru a personaliza vârful pantofilor sport, reinventând această parte a adidasului transformându-o practic într-o pânză pentru desen.

Cei care și-au pus astfel aprenta asupra pantofilor sport Superstar sunt : artistul contemporan newyorkez Todd James, fotograful american Cass Bird (care a avut numeroase proiecte inclusiv în domeniul modei), arhitecta Zaha Hadid și artistul contemporan japonez Mr.

Pharell li se alătură, creând șase modele grafice care subliniază energia, pofta de viață și relația aparte pe care artistul o are cu universul coloristic.

Pantofii sunt disponibili pe alb și negru, punctul central constituindu-l evident vârful personalizat cu desene în culori vibrante. Și încă o particularitate specială a pantofilor Adidas Superstar Supershell: designul pantofului stâng este diferit de cel al pantofului drept, oferind astfel posibilitatea de a crea nenumărate combinații folosind piesele din colecție. Evident, dacă reușești să pui mâna pe mai multe perechi.

Desenul modelului meu preferat din gama Superstar Supershell îi aparține lui Pharell (normal!).

Adidas Superstar Supershell

Dar nu pot să nu apreciez și creațiile celorlalți artiști: Todd James Supershell, Mr. Supershell și Zaha Hadid Supershell.

Adidas Superstar Supershell 03_Adidas Superstar Supershell 04_Adidas Superstar Supershell 05_Adidas Superstar Supershell 06_Adidas Superstar Supershell 07_Adidas Superstar Supershell

Care este modelul vostru favorit din colecția Adidas Superstar Supershell, sunt curioasă să aflu…

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ciuc Radler Romania Activa
Anterior

Jurnal de călătorie: Ciuc Radler România Activă după 14 zile

Noutati_vara 2015_Yves Rocher
Următor

6 noutăți de vară Yves Rocher pe care mi le doream de ziua mea