Winter Menu Häagen-Dazs

Dacă ați ratat Summer Menu, nu trebuie să repetați greșeala cu Winter Menu Häagen-Dazs. Doar aruncați o privire, gustați una dintre creațiile cu înghețată apetisante și vă promit că nu vă veți mai putea opri.

Luna aceasta, s-a lansat meniul de iarnă în cafenelele Häagen-Dazs din România. Winter Menu Häagen-Dazs include nouă creații noi, inedite, cu înghețată și patru noi prăjituri delicioase, ce sunt de asemenea însoțite de o cupă de înghețată la alegere.

În doar câteva vizite în Băneasa Shopping City, am reușit să bifez peste jumătate dintre creațiile din Winter Menu Häagen-Dazs, dar cu certitudine nu m-aș opri aici.

Îți las mai jos denumirile noilor creații Häagen-Dazs și o succinta descriere. Sper că te vor tenta!

Chai Orange Cookie Sundae

Este o creație decadentă ce include înghețată de vanilie și cu aromă de Caramel Chai Latte, un sortiment nou introdus vara aceasta în meniu, cuburi pufoase de cookies, felii de portocale, sos de caramel și un biscuite de ceai cu aromă de portocale.

Winter Chai Latte 

Este un altfel de ceai, cu o aromă bogată, o combinație inedită de înghețată Caramel Chai Latte și ceai Earl Grey. Spuma de lapte care îl desăvârșește trimite cu gândul la o creație barista.

Ultimate Brownie Macchiato

O creație din colecția Barista, propune o combinație savuroasă de înghețată – Vanilie şi Brownie Macchiato, și cafea fină, completate de un strat generos de frişcă, cuburi delicioase de brownie, sos fondant de cacao şi alune caramelizate.

Mochi Crème Brûlée Celebration

Este, fără îndoială, creația vedetă din Winter Menu Häagen-Dazs. Include două cupe de înghețată Crème Brûlée Mochi, premiera acestui sezon, completate de frișcă pufoasă, biscuiți și alune caramelizate.

Salted Caramel Hot Cocoa și Orange Hot Cocoa

Sunt două creații cu arome de Crăciun, perfecte pentru perioada rece. Prima include o cupă de înghețată de caramel sărat, iar cea de-a doua o cupă de înghețată de ciocolată belgiană.

Chocolate Caramel Pop 

Este un con uriaș de vafă, umplut cu frişcă și două dintre cele mai irezistibile arome de înghețată Haagen Dazs: Macadamia Nut Brittle şi Vanilla Caramel Brownie, ornat cu popcorn cu caramel.

Peanut Butter Brioche 

Este o creație unică, combinând un toast de brioșă cu aroma inconfundabilă a înghețatei cu gust de unt de arahide și cea a coulis-ului de zmeură.

Mango Berry Crunch 

Este o creație lejeră și răcoritoare, ce include o cupă de înghețată de vanilie și una de sorbet de mango, alături de un strat dulce de confit din fructe roşii, cereale crocante şi bucăţi de mango şi zmeură .

Winter Menu Häagen-Dazs a fost conceput pentru a oferi o alternativă delicioasă în primul rând pentru “pauza de cafea”. Și cum o pauză de cafea nu este completă fără o prăjitură delicioasă, acesta propune trei sortimente noi – Salted Caramel Cheesecake, Pecan Pie și Apple Crumble Pie, ce pot fi savurate alături de o cupă din înghețata favorită și de o ceașcă de ceai sau cafea aromată.

Winter Menu Häagen-Dazs este disponibil până la finalul lunii februarie în cele 2 cafenele Haagen Dazs din București, din Afi Cotroceni și din Băneasa Shopping City. Așz că, grăbește-te să îl încerci!

Mănânci înghețată iarna? Ce aromă este preferata ta?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

  1. Imi place inghetata……Cu fistic, vanilie, caramel etc., dar, numai vara, primavara…merge si toamna, pana se mai raceste vremea…

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Lets travel to New York: 10 locuri de vizitat iarna descoperite în filmele preferate

Următor

Ce târguri de Crăciun am vizitat la Viena