White Glo

Unul dintre subiectele sensibile, dar un atribut consacrat al frumusetii, dintii albi, stralucitori, sunt subiectul despre care vreau sa va povestesc astazi. Despre o gama de produse de albire a dintilor pe care o folosesc de ceva vreme si de care sunt foarte multumita – este vorba desore White Glo de la Barros Laboratories Pty Ltd.

Mi-am adus aminte si de un episod amuzant din Friends (stiti cat imi plac referintele la acest serial) despre cat de penibil poate fi cand cazi in extrema dintilor albi…

Produsele WhiteGlo au fost concepute la origine pentru actori si fotomodele, iar rezultatele (evident, nu va ganditi la cele din reclame, tributare photoshop-ului) sunt excelente.

White Glo include o multitudine de tipuri de pasta de dinti cu efect de albire (anti tartru, pentru fumatori, pentru bautori de ceai si cafea etc.), asociate fiecare cu o periuta de dinti (mai deasa decat cele obisnuite si cu o taietura a perilor pentru a asigura rezultate exceptionale in privinta igienei orale), care induce si ideea schimbarii periutei odata cu tubul de pasta de dinti, si un un pachet de scobitori din plastic cu o configuratie speciala, ce pot fi utilizate in timpul zilei, atunci cand periajul este imposibil.

Mi-a placut textura pastei de dinti, prospetimea si intensitatea gustului mentolat, iar in privinta efectului de albire, eu ma declar multumita, pentru ca nu am asteptat rezultate spectaculoase, doar o deschidere graduala si o imbunatatire a aspectului dintilor, dar si pentru ca in afara de ceai si un cappuccino din cand in cand, nu exista factori cu risc crescut de « patare » care sa imi ameninte dintii.

White Glo

White Glo

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

3 comentarii

  1. Si pe mine ma tenteaza de ceva timp dar parca am o retinere , nu stiu de ce nu prea cred in albirea dintilor cu pasta de dinti . Sunt si fumatoare si bautoare de cafea deci nu cred ca ar face fata :))

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sandra Bullock
Anterior

Ageless. Fabulous. Eternal Beauty

Următor

Secretul lui Adaline