What’s in my sports bag: 5 chestii cool pe care să le iei cu tine la sală

Dacă mă urmăriți pe rețelele sociale, mai ales Instagram (dacă nu mă urmăriți sper să o faceți de acum înainte), ați observat probabil că din primăvară m-am apucat serios de sport – de 4 luni merg regulat, de 3 ori pe săptămână, la sală, urmând programul de antrenament stabilit de Florin (antrenorul meu, pe care vi-l recomand).

Evident, mersul la sală a necesitat mai multe sesiuni de shopping (cum altfel?) – am descoperit piese de echipament sportiv care mi-au plăcut mult atât în magazinele specializate (Adidas este „all times favourite”, vânez efectiv peste tot echipamentul din colecțiile Stella McCartney și nu numai), dar și în unele neașteptate precum Penti, H&M și Oysho.

Pe lângă echipament însă, ai nevoie (sau e fun) să mai ai diverse chestii care îți facilitează sau încurajează antrenamentele. Iată deci 5 chestii cool pe care să le iei cu tine la sală:

Booband. De cum aflat de el, am zis că trebuie să fie al meu (și pe mai multe culori). Booband este un suport revoluționar pentru sâni, destinat femeilor active, care previne accientările și durerile post workout cauzate de mișcările energice de brațe, salturi etc. Se poate purta peste sau sub bustieră, maiou sau tricou de sport… Și este excelent nu numai pentru sală, ci și pentru antrenamentele de alergare, echitație, chiar ski și snowboard. Se poate comanda online și este disponibil în 5 nuanțe și 3 dimensiuni (S, M, L).

Fitbit AltaHR. O brățară inteligentă, cu un aspect ultra chic (just check out the soft pink / rose gold Alta HR), foarte utilă mai ales atunci când ai nevoie de un imbold pentru a face mișcare sau îți dorești să adopți un stil de viață sănătos. Îți poți urmări pulsul (verificat prin mai multe metode, în diferite momente și este foarte exact) – super important pentru un sportiv, dar și pentru a detecta anumite anomalii, numărul de pași realizați zilnic, distanța parcursă, minutele de activitate sportivă intensă, caloriile consumate prin mișcare, dar poți primi și notificări de pe telefon (alerte când primești un mesaj sau apel), nu trebuie să mai stai cu ochii pe el la sală și o mulțime de informații / studii / statistici / sugestii utile în aplicația de pe telefon.

Sticla inteligentă cu boxă bluetooth incorporatăUnul dintre cele mai sănătoase reflexe este cel de a bea apă, iar în timpul exercițiilor fizice este absolut obligatoriu. Îmi este parcă mai ușor să respect o cantitate minimă de apă zilnic dacă am mereu la îndemână un reper, iar sticla inteligentă Yuppi Sport 4 este și super simpatică pentru că „face muzică”. Sticla are o capacitate de 400 de ml și o boxă de 3W incorporată, care datoriă designului cilindric oferă un sunet calitativ 360 de grade. Este ideală atunci când ieși în natură să îți faci exercițiile, este super rezistentă și fabricată dintr-un material nontoxic.

Husă suport telefon. Este clar că nu aș rezista fără telefon o oră întregă cât durează antrenamentul (sau aș rezista foarte greu pentru că mereu ne lungim peste această oră), dar nici nu îmi place să îi port de grijă non stop. Suportul acesta mi se pare ideal pentru că este dintr-un material flexibil și se rotește la un unghi de 180 de grade pentru a putea răspunde foarte ușor la apelurile importante sau a face poze rapid, fără a fi nevoit să îndepărtezi husa.

Tri Swim Body Wash & Lotion. Ador să înot, natația este un sport atât de complet și modul perfect de relaxare a mușchilor după exercițiul fizic. Clorul din bazin nu are însă același efect benefic asupra pielii așă că prefer să scap de el într-un mod profesionist. TriSwim este o gamă de cosmetice concepută special pentru înotători, ingredientele produselor neutralizează și îndepărtează clorul, bromul, apa sărată de pe piele și păr. Formula specială TriSwim conține agenți chelatori care atacă, spală și îndepărtează orice alt produs chimic, contribuind la detoxifierea și hidratarea pielii datorită conținutului de Aloe Vera, Vitamina A, E și Provitamina B.

Acestea au fost propunerile mele de 5 chestii cool pe care să le iei cu tine la sală, aștept însă și sugestiile voastre cu mare nerăbdare.

Dar mai presus de gadgeturi și echipament, vă îndemn să faceți sport!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Unde mănânci un mic dejun bun în București (7): Nor

Următor

Unde mergi la mare în Italia: Lido di Jesolo