Weekend Colin Farrell

Fara intentie am transformat acest weekend intr-unul al filmelor cu Colin Farrell. Le voi enumera in ordinea in care le-am vazut, absolut aleatorie din punct de vedere al ordinii cronologice a aparitiei lor, pentru ca mi-a placut fiecare film in felul sau si vi le recomand.

Vineri a fost seara de thriller si actiune, am vazut Dead man down – Gustul razbunarii (2013). Un plan de razbunare diabolic si minutios construit de cel care si-a pirdut sotia si fiica intr-un razboi mafiot (Victor – Collin Farrell) este dat peste cap de aparitia unei femei misterioase, Beatrice (Noomi Rapace din The girl with the Dragon Tatoo, versiunea daneza), manata de deopotriva de sentimente de razbunare fata de cel care a marcat-o pe viata, intr-un accident. Filmul te tine cu sufletul la gura pana la ultimele secvente (desi intuiesti deznodamantul pozitiv), este o pelicula de actiune foarte bine construita cu mult suspans, dar si momente sensibile, care prezinta apropierea dintre cele doua personaje principale. In alte roluri apar: Terrence Howard (Iron Man, Crash), Isabelle Huppert (Amour) si Dominic Cooper (Mamma mia).

Sambata, in locul comediei pe care imi propusesem sa o vizionez, am fost captivata si am urmarit cap – coada Total Recall – Memorie programata (2012), un SF evident, foarte spectaculos si cu o distributie care m-a cucerit de la primele secvente: Colin Farrell, Jessica Biel, Kate Beckinsale. Urmariri, masini zburatoare, efecte speciale naucitoare, amintiri ce pot fi programate si emotii ce nu pot fi controlate, un fir epic care se desfasoara cu repeziciune si Colin Farrell prins intr-un trio amoros, Total Recall este un film de urmarit intr-o seara in care va doriti doar sa leneviti (ideal ar fi cu iubitul pentru ca este un film care il va incanta) in fata televizorului. Total Recall este difuzat in prezent pe HBO.

Duminica a fost momentul comediei (cu o noua saptamana de munca in fata, era parca suficienta drama). Am revazut cu aceeasi placere ca si primele 4 sau 5 dati Horrible bosses – Sefi de cosmar (2011). Daca nu l-ati vazut vi-l recomand, este una dintre cele mai bune comedii pe care le-am vazut in ultimii ani. Kevin Spacey, Colin Farrell si Jennifer Aniston sunt sefii de cosmar care isi terorizeaza efectiv, prin metodele proprii fiecaruia, subordonatii, pe cei trei prieteni Jason Bateman, Jason Sudeikis si Charlie Day. Ajunsi in pragul disperarii, cei trei prieteni se hotarasc sa se razbune si sa isi anihileze sefii, iar pentru a indeparta suspiciunile de la propria persoana decid ca fiecare sa se ocupe de seful unuia dintre ei, nu de propriul tortionar. Neavand insa experienta, dar prea multa imaginatie, cei trei reusesc sa intre in multe belele, amuzante desigur, care culmineaza insa in final cu indepartarea sefilor abuzivi. Nu rata Horrible Bosses, este un film ideal pentru a te destinde, mai ales in timpul saptamanii cand ai nevoie sa uiti de job, probleme si responsabilitati pentru cateva ore.

Acestea sunt recomandarile mele de film din acest weekend. Voi cum v-ati petrecut weekend-ul?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Green Mania

Următor

Liciteaza pentru calendarul Pirelli si ajuta catelusii din adapostul doamnei Virginia