Week-end brunch la Chocolat

In week-end imi place sa dorm mai mult, sa recuperez orele nedormite din timpul saptamanii, si de aceea reunesc micul dejun cu dejunul intr-un brunch consistent.

Una dintre locatiile favorite pentru brunch-ul din week-end este Chocolat. Meniul consistent, care se prezinta sub forma de revista, face dificila alegerea, mai ales daca va este foame. Pentru brunch eu aleg aproape mereu „micul dejun sarat” compus din oua (omleta, fierte, ochiuri sau cum iti plac), carnaciori prajiti, branza, salam, salata, un cosulet cu paine si unt, precum si o bautura calda la alegere ( cafea, ceai, cappuccino…). Cu greu gasesc loc si pentru un croissant sau pain au chocolat proaspete, care abia scoase din cuptor, sunt irezistibile.

De-a lungul timpului am incercat si recomand nectarul de dovleac cu perle de pesto – este o supa groasa, excelenta intr-un week end de iarna; tartinele cu branza feta gratinata, busuioc si rosii uscate; pieptul de pui la gratar umplut cu camembert, dar si deserturile… Nici nu stiu ce imi place mai mult intre moelleux au chocolat (prajitura cu ciocolata calda in interior servita cu sorbet de zmeura), creme brulee sau prajiturile Apoteoza si Raza de soare.

Recomand Boutique-Restaurant Chocolat pentru atmosfera si preparate, chiar daca preturile un pic ridicate nu il recomanda ca restaurant de fiecare zi. Este insa un loc foarte placut, unde poti sta la povesti cu prietenii la o gustare sau te poti bucura de un cappuccino delicios navigand de internet, in locatii existand wi-fi gratuit.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Pielea, in trend si pentru primavara 2013

Următor

Globurile de aur 2013 – covorul rosu