Walking in Camila Cabello’s shoes

Sau mai exact, cum m-a cucerit colecția SkecherStreet x Camila Cabello. O nouă colecție de pantofi sport inspirați de atitudinea celebrei interprete cubaneze, care a cucerit întreaga lume. La doar 21 de ani!

Efervescența, încrederea în sine, prospețimea ce razbate din cantecele ei (nu cred că nu ai auzit cel puțin o dată la radio sau oriunde Havana) se regăsesc și în colecția SkecherStreet x Camila Cabello

Camila are un stil propriu, unic, pe care milioanele de fani din toată lumea doresc să îl obțină. Iar Skechers le oferă exact această oportunitate, de a deține o părticică din personalitatea încântătoarei Camila Cabello.

Stil, confort și încredere! Trei atribute ce o definesc pe Camila, dar și colecția SkecherStreet x Camila Cabello. Aș mai adăuga si „effortlessly chic” pentru că se potrivesc în orice împrejurare și combinație. La muncă sau pentru ieșirile cu prietenii, cu un outfit casual sau mai sofisticat, modelele colecției SkecherStreet x Camila Cabello îți oferă un plus de încredre, un vibe pozitiv pe care nu îl poți ignora.

Colecția SkecherStreet x Camila Cabello include modele gheată sau tenis, cu șireturi late copilărești și pline de farmec, cu elemente metalizate sau chiar glitter, influențe retro… Vei găsi ceva pe gustul tău, indiferent dacă abordezi un stil mai clasic sau nonconformist.

Și, în plus, tehnologia ‘Air Cooled Memory Foam’ îi transformă în cei mai comozi pantofi din lume (i-am purtat ore în șir fără probleme și -am alergat în tot orașul). Asta dacă mai aveam nevoie de vreun argument pentru a achiziționa un model din noua colecție Skechers.

Walking in Camila Cabello’s shoes

Și pentru că noii Skechers m-au cucerit instant, m-am lăsat convinsă de Oxygen PR pentru un scurt shootin inspirat de campania ce o are ca protagonistă pe Camila Cabello.

 

CITEȘTE ȘI: 7 idei de outfit-uri de toamnă

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Unde mănânci bine în Paris: Leon de Bruxelles

Următor

My November WishLIST: Beauty & Fashion