Victoria’s Secret show 2018: toate colecțiile

Pentru că se pricep să păstreze „secretul”, doar sunt Victoria’s Secret, abia acum am descoperit, la câteva zile distanță de show, toate colecțiile Victoria’s Secret ce vor face ravagii în magazine și online.

Am dezbătut deja puțin împreună pe tema Victoria’s Secret show 2018, despre îngerași Victoria’s Secret, Fantasy Bra și colecția capsulă semnată Mary  Katrantzou.

Dar acum, vă propun să descoperim împreună și toate cele 7 colecții Victoria’s Secret prezentate în show-ul spectaculos.

GLAM ROYALE

Colecția explorează imprimeul tartan în toate formele sale. Regal, fără pompă și ceremonie, doar distracție și relaxare. În această colecție sunt influențe Versace, Westwood și McQueen.

GOLDEN ANGEL

Un mix fabulos de brocarturi prețioase și dantele, cu un accent urban, modern. O explozie de broderii tridimensionale metalizate. Influențele acestei colecții se regăsesc în creațiile: Gucci, Etro, Prada, Dolce.

FLIGHTS OF FANCY

O colecție feminină, strălucitoare, romantică, în nuanțe de sorbet-uri: nude & pastel. O multitudine de broderii prețioase, cu diamante și pene. Te trimite cu gândul la Valentino Couture, Schiaparelli, Francesco Scognamiglio.

PINK

O colecție cu influențe sport. Logo-ul la vedere, evidențiat de culori neon, îndrăznețe, printuri simpatice și materiale lejere.

FLORAL FANTASY

Rezultatul colaborării cu Mary Katrantzou de anul acesta este o colecție strălucitoare, îndrăzneață, mai mult decât chic. Predomină printurile florale și culorile proaspete și vesele, precum iconicul roz, specific Victoria’s Secret.

DOWNTOWN ANGEL

O colecție ce mixează elemente de street style și sport, în piese feminine și seducătoare. Combinația de piese supradimensionate cu lenjeria sexi creează un efect spectaculos. Paleta cromatică este limitată la alb și negru.

CELESTIAL ANGEL

Poate cea mai spectaculoasă dintre colecțiile prezentate anul acesta în cadrul Victoria’s Secret show, este bazată pe astronomie (astre, constelații, nebunii…). Materialele sunt diafane și transparente, cu aplicații metalizate, creând un fel de vrajă, magie, în jurul îngerașilor Victoria’s Secret.

 

Foto: Victoria’s Secret

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

5 lucruri despre Victoria's Secret show 2018

Următor

7 beauty tips de la îngerașul Candice Swanepoel