Vara aceasta port galben

De ceva vreme am observat o anumită înclinare / slăbiciune pentru galben. Îmi plac hainele în nuanțe de galben, accesorii de orice fel (pantofii galbeni în mod special), flori galbene, decorațiuni… mai nou, această obsesie se aplică și la deserturi – dacă am opțiunea, voi alege cu siguranță o prăjitură galbenă!

Doar câteva dintre favoritele mele în nuanțe de galben, în acest moment:

Pantofii Compeed pe care i-am creat eu singură singurică pe site. Îi ador, sunt comozi și mă binedispun, au o culoare atât de veselă.

Lacul de unghii Rimmel London Rita Ora 60 seconds Super Shine în nuanța Daisy days. V-am mai spus și mă repet că lacurile Super Shine sunt printre favoritele mele, pentru rezistență și textură pe unghii.

Gelul de duș Palmolive Aroma Sensations Feel Good, cu ulei esențial de neroli și mango… cred că vă puteți imagina cât de bine miroase… ca o plajă tropicală!

Vara asta îmi place să port galben

Parfumul exotic Guess Dare, cu notele sale se lămâie, pere, trandafiri și iasomie, foarte feminin și potrivit nopților de vară.

Tic-Tac cu aromă de banane : pentru că toată lumea îi adoră pe Minioni. Dacă nu ați văzut filmul, trebuie sa mergeți cât de curând la cinema.

Balsamul Gliss Oil Nutritive cu nutrienți bogați și keratină pentru vârfurile degradate. Gama Gliss Oil Nutritive (ce include șampon, balsam, mască și balsam-express leav-in) beneficiază de o formula ideală pentru părul lung și deteriorat, ce combină keratina lichidă cu 8 uleiuri prețioase – ulei de argan, ulei de șofrănel, ulei de macadamia, ulei de măsline, ulei de caise, ulei de migdale, ulei de trandafir și ulei de susan.

Sephora Ginseng sleeping mask – un nou concept de măști introdus de Sephora (disponibil în magazinele Sephora din această toamnă) – măști de noapte mono-doză, ușor de transportat și manipulat chiar și în vacanță.

Vara asta îmi place să port galben

Care este culoarea voastră preferată vara aceasta?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Protecția solară - sun_summer_beach
Anterior

Cel mai fierbinte subiect al verii: Protecția solară

Misiune Imposibilă
Următor

Recomandare film: o nouă Misiune Imposibilă pentru Tom Cruise