Vanessa Paradis pentru H&M

Vanessa Paradis este noua imagine a colectiei vintage H&M «Conscious », care va fi lansata primavara aceasta. Colectia Conscious este formata din piese in tendinte, atat din punct de vedere al modei cat si al dezvoltarii durabile. Colectia H&M Conscious  primavara 2013 va intra in magazine incepand cu 25 martie 2013.

Colectia Conscious este compusa din jachete, pantaloni, camasi si sorturi pentru femei, precum si o colectie cu printuri vesele pentru bebelusi si copii. Lansarea colectiei Conscious se inscrie intr-o vasta operatiune, care a fost anuntata si la noi, de colectare si reciclare de haine : clientii H&M pot aduce haine, ale oricarei marci, in magazinele H&M selectionate, primind in schimb un voucher de cumparaturi, iar aceste haine vor fi triate si li se vor da noi utilizari in functie de starea lor.

Actrita si cantareata franceza, care a filmat in mare secret pentru campania de lansare a colectiei Conscious la Castelul Millemont de langa Paris, declara : “este o reala placere sa fiu parte integranta a colectiei Conscious a H&M. Sunt preocupata si eu de subiectele legate de dezvoltarea durabila si ecologie, iar piesele vintage sunt o parte importanta din garderoba mea. Ador piesele vintage, care se inscriu intr-un demers eco-responsabil, purtand si repurtand haine cu istorie”.

Iata si promo-ul camppaniei:

Eu abia astept jacheta cu imprimeu cu buline. Tie ce iti place cel mai mult din noua colectie?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

O seara greceasca la Asteria

Următor

O tinuta degajata a la Heidi Klum