Van Gogh Cocktail Bar by BOLS

Van  Gogh Grand Café (Smardan nr.9) este unul dintre locurile mele favorite din Centrul vechi pentru brunch-ul din weekend, iar acum, am un motiv in plus sa il vizitez si vinerea sau sambata dupa ora 21:00, cand etajul 1 al locatiei se transforma in Bols Cocktail Bar.

Bols este o gama de lichioruri de bar, cat se poate de completa, acoperind toata aria de cocktailuri cunoscute sau inventate. In meniul cocktail barului Bols gasim atat clasicele Cosmopolitan , Mai Tai si Mojito, dar si cocktailuri originale cu denumiri pe masura (Bartender’s Magic, P.S. I love you sau Chocolate Grasshopper). Eu am incercat Berries Cream, cu Bols Iaurt, Bols Crème de Cassis, zmeura proaspata si whiskey si-a fost delicios, dar si un cocktail extra meniu, pe care vi-l recomand – Hugo, cu Bols Soc, Prosseco, menta proaspata si lime.

Cocktailurile Bols pot fi comandate si in sala principala de la parter, dar merita sa urcati chiar si doar pentru a admira colectia Bols afisata.

Daca te tenteaza si o gustare, in meniul Van Gogh Grand Cafe vei gasi numeroase optiuni, eu iti recomand Nachos Bonanza (chipsuri tortilla acoperite de chili con carne, branza Gouda, ceapa verde si salsa delicios, quesadilla (sunt 3 sortimente si toate foarte gustoase), coq au vin si binenteles un desert, care poate deveni Desertul, atat de special este – All about Chocolate 2.0 (tort de ciocolata cu nuci si migdale, mousse de ciocolata, sos de zmeura si sos de vanilie.

Iata deci mai multe recomandari intr-una singura: Van Gogh Grand Cafe, fie ca este vorba de un brunch, de o cina sau o iesire pentru un cocktail. Enjoy!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Cele mai sexi brunete pe coperta de martie 2013

Următor

Alb imaculat, de primavara