Valentine’s Day la Mica Elveție

Se apropie Valentine’s Day. Îndrăgostiți sau nu, putem transforma această zi într-una specială, prin experiența unei cine memorabile.

Care sunt ingredientele unei cine memorabile? Mâncarea, atmosfera și binențeles, compania. Pentru primele două puncte vă ofer eu soluția, dar sunt sigură că vă descurcați voi în legătura cu al treilea ingredient.

Cu ceva timp în urmă (pentru că un meniu special se pregătește din timp, evident) am avut șansa să încerc preparatele propuse de restaurantul Mica Elveție, mai exact de chef Jakob Hausmann. Nu știu dacă cunoști minunile culinare ce ies din mâinile lui chef Jakob, fondatorul restaurantului, eu îți recomand o escală cât de curând la Mica Elveție din Centrul Vechi pentru a le testa.

Nici meniul de Valentine’s Day de la Mica Elveție nu m-a dezamăgit, un meniu gourmet, conceput special pentru a fi împărțit cu persoana iubită, pentru a fi savurat în doi și pentru a vă apropia.

Acesta include 3 feluri de mâncare: un antreu compus, pentru toate gusturile, cu roasbeef , salata caprese , somon marinat , creveti cu sos calipso; un fel principal savuros – Fondue Bourguignonne cu carne de vită, 4 sosuri și garnitură la alegere, iar la final, ”lovitura de grație” dată oricărei diete – inimioare de zahăr ars cu fructe. Acest meniu delicios este însoțit de câte un pahar de proseeco și câte unul de vin roșu, cafea și apă plată. Meniul de Valentine’s Day pentru 2 persoane costă 195 lei.

 

Eu vă doresc Poftă bună și un Valentine’s Day de vis!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

12 noi experiențe culinare la Viena care trebuie încercate

Următor

Sephora Cream Lip Stain –
nuanțele mele preferate