#UnFilmPeSaptamana: Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson în Hitman’s Bodyguard

Comedia anului (poate chiar a ultimilor 2 ani, atât de mult mi-a plăcut) nu este un film romantic, ci unul plin de acțiune și adrenalină, care a poposit pe marile ecrane chiar săptămâna aceasta.

Este vorba despre „Hitman’s Bodyguard: Care pe care”, o comedie cu Ryan Reynolds, în rolul unui super agent de protecție, puțin cam prea plin de sine, și Samuel L. Jackson, în rolul unuia dintre cei mai abili și necruțători asasini plătiți, vânat în toată lumea de Interpol.  Alături de cei doi, între care se naște o chimie incredibilă, în ciuda animozității și respingerii inițiale dintre cele 2 personaje (nu vreau să vă dau prea multe detalii, chiar și intriga merită descoperită doar în cinema), evoluează în roluri neobișnuite (și puțin trăznite, aș adăuga, dar extrem de savuroase) alți 2 mari actori – Salma Hayek, soția nevrotică și extrem de războinică a asasinului plătit interpretat de Jackson, și Gary Oldman, un dictator nemilos și sângeros împotriva căruia își unesc forțele cei 2 eroi principali.

Ce este atât de special la acest film de l-am declarat comedia anului?

În primul rând dialogurile – personajele principale – Reynolds & Jackson – nu se pot suporta, ar face orice să scape unul de celălalt într-o primă fază, dar fiind nevoiți să împartă diverse mijloace de transport în încercarea de a ajunge la timp la Haga pentru a depune mărturie împotriva dictatorului interpretat de Oldman este judecat, se războiesc în dialoguri spumoase, observații sarcastice inteligente și foarte amuzante pentru asistență. De neratat, duelul muzical al celor 2 într-o scenă de veritabil carpool karaoke: îți dezvălui doar atât – vei reasculta unul dintre hiturile Ace of Base!

Acțiunea se desfășoară într-un ritm susținut, filmul nu iți lasă niciun moment de plictiseală: dacă la început eroii evoluează pe străzile Londrei, finalul îi prinde într-o cursă amețitoare pe canalele Amsterdamului, fundalul pe care evoluează modificându-se de altfel în permanență pe tot parcursul filmului.

Cascadorii cu mașini, motoare și ambarcațiuni – un alt punct care este bifat cu succes de filmul Hitman’s Bodyguard.

Idile și povești de dragoste „cu năbădăi” – bifat și la acest capitol.

Cred că am spus cam tot ce se putea spune fără a exagera cu spoilerele despre „Hitman’s Bodyguard: Care pe care”, sper că v-am trezit curiozitatea de dorința de a-l vedea la cinema într-una dintre zilele următoare. Filmul rulează în toată țara de pe 1 septembrie, fiind distribuit în România de Vertical Entertainment.

Urmăriți trailerul doar dacă nu vă deranjează să aflați prea multe detalii înainte de a viziona filmul!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

I Love Syoss

Următor

Homemade tacos