Under the Greek sun

Top Zara

Privind pozele din ultima zi a scurtei incursiuni în Thassos de anul acesta am realizat cât de dor îmi este de Grecia… nu doar de o vacanță oarecare, ci de una petrecută « under the Greek sun », în orice colț al acestui fost tărâm al zeilor.

Am găsit deja câteva soluții pentru a mai îndulci puțin din dor, dar lista este deschisă, și ma puteți ajuta cu sugestii… abia aștept.

  1. Pentru pofta de mâncare grecească, am descoperit de curând un restaurant cu o grădină superbă și umbroasă, meniu tipic grecesc, foarte bogat și preparate delicioase – Restaurant Ellinikon.
  1. Pentru un Greek frappe veritabil, am redescoperit rețeta « furată » de la gazda de anul trecut, am achiziționat deja ingredientele și va fi primul lucru pe care îl voi degusta în fiecare dimineață.
  1. O baie în piscină și câteva ore de relaxare pe șezlong imi vor aminti cu siguranță de Grecia. Locul pe care mi-am propus să îl testez în weekend – Casa Vlăsia.
  1. Mai bun decât un album cu poze din vacanțele în Skiathos – filmul Mamma Mia (nu este decât pentru a 1000-a oară când îl văd).

Și acum pozele de care vă povesteam… Top Zara și șort Zara, teniși Stradivarius, colier H&M și clutch transparent « decorat » de mine însămi…

Top asimetric Zara_sort dungi

Top asimetric Zara_sort dungi

Top asimetric Zara_sort dungi

Top asimetric Zara_sort dungi

top asimetric Zara

Top asimetric Zara

clutch transparent

Tinuta Zara

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Collistar - Perfect body for the beach
Anterior

LATER EDIT: Despre Collistar, un aliat în lupta pentru un corp perfect, și un concurs

summer make-up by Douglas
Următor

Down the memory lane: summer make-up by Douglas