Unde mănânci un mic dejun bun în București (9): Narcoffee

Încă o sugestie dacă îți place să iei micul dejun în oraș: Narcoffee. Am luat deja de două ori micul dejun la ei și vi-l recomand cu încredere.

Adesea, cafeaua constituie micul dejun pentru mine. Fiind vorba, aproape fără excepție, de un cappuccino, cu multă spumă pufoasă de lapte, nu mă plâng. Dar am descoperit de curând și modul în care pot combina cea mai bună cafea / cel mai delicios cappuccino cu un mic dejun sănătos, consistent.

Descoperirea mea este un loc, Narcofee (str. Anastasie Simu nr.6, în spatele Ateneului Român), un coffee shop care, în mod neconvențional, propune și diferite variante de mic dejun / brunch. Foarte tentante toate din meniu, absolut delicioase cele pe care le-am încercat deja.

Mic dejun cu cascara și avocado

Este un loc pentru mic dejun în care am ajuns tot cu Andra, ea atrasă de cascara, eu de numeroasele variante de preparate pentru mic dejun cu avocado.

Cascara este un fel de ceai din coaja fructului de cafea. Trebuie să îl încerci, este foarte interesant!

Narcoffee propune variante pentru toate gusturile. Poți alege din mai multe tipuri de preparate cu ouă (de la clasicul ou fiert la sofisticalele ouă florentine), diferite sandwich-uri (în bagels, pâine toast sau croissant, salate și ‘boluri’ sănătoase (mixuri de semințe, fructe confiate, iaurt sau lapte de cocos). 

Eu am ales omleta cu brânză de capră, avocado și prosciutto crudo și voi opta pentru ea oricând voi mai ajunge la Narcoffee. Este absolut genială. Brânza, prosciutto și avocado nu sunt amestecate în omletă, ci o completează perfect, alături de salata de rucola și baby spinach cu semințe și roșii cherry. Este un mic dejun complet într-o singură farfurie.

Neștiind însă cum stă treaba cu omleta, apucasem să comand și un hummus de sfeclă roșie cu avocado și afine. Nu am regretat și nu regret alegerea făcută. Este extrem de gustos și consistent. Fiind puțin dulce, este perfect balansat cu avocado, afine și roșii cherry. Da, știu, am făcut o obsesie pentru avocado! Mai ales la micul dejun, mi se pare cea mai bună alegere, fiind sățios, sănătos și plin de nutrienți.

Andra a mers pe Ouă Florentine și Mixul de semințe chia cu banane, afine, unt de arahide, lapte de cocos și ciocolată neagră. Din câte am observat, a fost mulțumită de amândouă, mai ales de „desert”.

Cafea de specialitate

Evident că nu am uitat unde mă aflam la mic dejun. Narcoffe este în primul rând un loc în care vii să bei o cafea bună. Preparată în orice mod ți-ai putea dori. Aeropress, V60, Chemex, Cold Brew…

Iar cappuccino de la Narcoffee (cu blend-ul  lor de cafea), pentru că am menționat pasiunea mea pentru cappuccino, este minunat! 

 

CITEȘTE ȘI: Unde mănânci un mic dejun bun în București (8): Suento 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Cum a fost în weekend cu Mini Cooper D

Următor

5 lucruri despre Victoria's Secret show 2018