Unde mănânci un mic dejun bun în București (2): The Grill

mic dejun_the grill_bucuresti

În weekend și nu numai, când simți nevoia unei schimbări de decor (dar nu foarte dramatică) dis de dimineață, îți recomand o ieșire la un mic dejun bun în oraș.

Continui aici lista acestor locuri, unde să mănânci un mic dejun bun în București, cu un restaurant recent deschis în zona de nord a Capitalei – The Grill.

Situat în cadrul Le Club, The Grill este unul dintre restaurantele acelea în care fiecare detaliu a fost perfect gândit și pus la punct.

The Grill propune un meniu special pentru mic dejun, care poate fi servit până în ora 11.30 în fiecare zi. Din acest meniu, nu lipsesc omletele (fresh, cu branză de capră, roșii unscate și carciofi sau cu somon, spanac și mozzarella fiind doar câteva dintre omletele propuse), sandwich-urile toast cu ou ochi, quiche-urile, croissantele franțuzești și smoothie-urile sănătoase.

Tot ce am mancat a fost delicios, proaspăt. combinații de ingrediente bine alese, gusturi inedite…

La desert, alegerea se complică. Prăjiturile sunt realizate de Cărți, dulciuri și flori, arată demențial și au un gust pe măsură. Până acum, preferata mea rămâne rulada cu bezea.

Nu în ultimul rând, cafeaua, unul dintre « ingredientele » esențiale ale unui mic dejun bun, este un sortiment special, dezvoltat pentru The Grill.

Deloc de neglijat este și serviciul – restaurantul The Grill are un personal numeros (sau prezent și poate de aceea pare și numeros), extrem de amabil și atent, bine pregătit și capabil să explice preparatele din meniu, și cel mai important, să facă recomandări atunci când i se solicită.

01_mic dejun_restaurant_the grill_bucuresti 02_mic dejun_restaurant_the grill_bucuresti 03_mic dejun_restaurant_the grill_bucuresti 04_mic dejun_restaurant_the grill_bucuresti 05_rulada bezea_restaurant_the grill_bucuresti 06_mic dejun_restaurant_the grill_bucuresti

Nu-mi rămâne decât să vă urez poftă buna! Iar dacă ați descoperit / descoperiți locuri unde poți lua un mic dejun bun, aștept sugestiile voastre!

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Idei pentru Revelion: super bar la tine acasă

Următor

Golden Globes 2017 – cele mai frumoase ținute