Unde mănânci un mic dejun bun în București (6): Nuba cafe

Micul dejun din weekend trebuie să fie special, memorabil și delicios… iar eu aveam poftă de waffles și foarte puține idei unde le-aș fi putut găsi.

Am ajuns însă în locul potrivit – Nuba cafe, o cafenea – braserie relativ recent inaugurată în Dorobanți, o oază de lumină și culoare, unde am descoperit un astfel de mic dejun memorabil, cu waffles delicioase și nu numai.

Mi-a plăcut în primul rând locul, cu un aer boem, plin de culoare, lumină și energie pozitivă. După un cappuccino savuros servit pe terasă (dacă vremea este frumoasă) simți că ai început ziua așa cum trebuie.

Meniul este foarte complet, acoperind atât aria unui mic dejun – brunch cosmopolit, dar putând satisface și cele mai exigente gusturi în materie de dejun sau cină. Vă recomand în special deserturile, absolut demențiale (ați putea începe cu ele pentru că toate preparatele sunt delicioase).

Dar să revenim la waffles, pentru că ele au fost argumentul principal în alegerea locației – pufoase, dulci, senzaționale, micul dejun dulce perfect.

S-au potrivit de minune cu toast-ul sănătos (și foaaarte gustos) cu avocado și ou. Poți însă opta la micul dejun, în funcție de gusturi, și pentru una dintre salatele speciale din meniu, ouă preparate în diferite feluri sau alte tipuri de toast.

Concluzia? Voi reveni la Nuba cafe, cât de curând! Și vă recomand locația pentru un mic dejun bun în București!

Poftă bună & weekend minunat!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Collistar Transforming Essential Cream: 6 utilizări!

Următor

Tendințe primăvară - vară 2017: Galben