Unde mănânci un mic dejun bun în București (5): Moony Coffee Room

Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar cu toate acestea, mulți dintre noi alegem să îl ignorăm sau să sărim peste.

Eu îmi continui însă pledoaria pentru un mic dejun consistent, cu o nouă recomandare – Moony Coffee Room, un alt loc unde mănânci un mic dejun bun în București.

Moony Coffee Room este însă o locație pentru un mic dejun în timpul săptămânii (fiind închisă sâmbăta și duminica), și nu numai pentru mic dejun, fiind un loc în care te poți relaxa pentru câteva momente în timpul zilei și deconecta de toate elementele stresului cotidian.

Moony Coffee Room este deci un loc liniștit și luminos, cu o energie pozitivă (deși este situat într-o zonă de birouri, în apropiere de Calea Dorobanților și Perla), cu o cafea bună și o terasă însorită în sezonul cald.

Pentru mic dejun, Moony îți oferă posibilitatea de a alege între diferite tipuri de sandwich-uri, waffles dulci și sărate, salate și, evident, prăjituri, alături de un fresh sănătos sau o cafea înviorătoare.

Iar dacă îți dorești să asezonezi micul dejun la Moony Coffee Room și cu o activitate recreativă, cafeneaua îți pune la dispoziție cărți de colorat pentru adulți și creioane colorate. Cool, nu-i așa ?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Oscars 2017: red carpet.
live blogging

Următor

Sfaturi de make-up:
cum alegi fondul de ten