Unde mănânci un mic dejun bun în București (5): Maison des Crepes

Pentru un mic dejun aparte, pentru a ieși din sfera aceasta de mic dejun „continental”, îți recomand o locație cu aer (și nume) parizian: Maison des Crepes, în traducere Casa Clătitelor.

Meniul îi confirmă numele, incluzând 11 sortimente de clătite sărate și 18 dulci, pentru toate gusturile. Fie că ți-e poftă de o clătită cu brânză, cu somon sau creveți, de pancakes americane sau de clasicele clătite c u dulceață, poți fi convinsă că la Maison des Crepes vei găsi una fix așa cum ți-o dorești.

Îți dau doar câteva exemple ce sună extrem de atrăgător: clătită cu hribi și pancetta, gratinată cu mozarella și parmezan, clătită cu somon, avocado, cremă de brânză și capere, clătită cu măr, scorțișoară și caramel sau clătită cu ciocolată belgiană și mentă.

Și încă un detaliu care mie mi-a plăcut – fiecare sortiment poartă un nume… franțuzesc! Vei avea deci ocazia să te împrietenești la Maison des Crepes cu Hugo, Rochelle, d’Artagnan, Lola,  Nadine, Julie sau Louise…

Pentru prima incursiune în casa clătitelor am ales 4 sortimente – 2 dulci și 2 sărate – care nu m-au dezamăgit: Hugo (cu un mix de branzeturi – feta, gorgonzola și parmezan, și jalapeno), Lilou (cu varză murată, bacon și cârnați), Isabelle (clasică, cu dulceață de vișine) și Josephine (demențiale, pancakes cu nutella și căpșuni).

Vestea bună este că în doar câteva zile Maison des Crepes deschide o a doua locație. Eu sper să fie la fel de liniștită și plăcută cu intimitatea ei ca prima.

Dacă aveți de gând să îi treceți pragul, eu vă doresc „Poftă bună!” și aștept impresii și recomandări.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

#BenefitBrows

Următor

Despre fapte bune. THE DINNER