Unde mănânci un mic dejun bun în București (4): Kane World Food Studio

Aflat cu siguranță pe lista celor mai cool locații ale momentului din București, Kane World Food Studio este un nou bar – restaurant relaxat, cu un aer exotic, unde poți lua micul dejun, degusta un cocktail sau poți sta la povești în orice moment al zilei, în fața unui preparat inedit, inspirat din una dintre bucătăriile planetei.

Kane World Food Studio este situat în imediata vecinătate a uneia dintre cele mai mari artere ale Bucureștiului – bulevardul Ștefan cel Mare, în incinta unei noi clădiri de birouri, Ștefan cel Mare Building, dar atmosfera zen din interior și decorul minimalist alungă orice imagine și senzație de aglomerație.

Meniul actual este inspirat în principal de bucătăria asiatică, dar regăsim și preparate cu specific marocan, finlandez, din Franța sau Jamaica.

Pentru mic dejun, Kane World Food Studio propune un mix dulce / sărat interesant ce include: granola, clătite, platou avocado toast cu diverse tipuri de ou, brânză și salată alături, platou vegetarian sau carnivor.

Mâncarea este foarte gustoasă, un melanj interesant și inedit de arome și ingrediente.

Ca de obicei, felul meu preferat a fost desertul – o porție generoasă de creme brulee absolut demențială.

Și la capitolul cafea, Kane stă foarte bine, beneficiind de un blend special creat de cei de la Guido – poți alege între diferitele variante de preparare: espresso, long black, cappuccino, latte, flat white sau batch brew (la filtru), pentru a te activa după un mic dejun bun.

Kane World Food Studio a devenit după doar 3 vizite unul dintre locurile mele preferate din București, pentru un mic dejun bun în weekend și nu numai.

Pont: în weekend și seara, ar fi indicat să încercați o rezervare în prealabil, este destul de solicitată locația.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Sephora Cream Lip Stain –
nuanțele mele preferate

Următor

3 soluții pentru o demachiere eficientă