/

Unde iti poti muta biroul in oras, in Bucuresti

Biroul din oras

Daca tot este vara si mai toata lumea este in vacanta sau planuieste escapade la munte, la racoare, si weekend-uri prelungite la mare, cred ca o schimbare de decor, intr-o zi de lucru, ar fi perfecta, si cred ca si productiva.

Iata unde v-ati putea muta biroul pentru cateva ore, in Bucuresti, 5 locatii centrale, linistite, dotate cu internet wireless si, cel mai important, cu cafea buna, pentru a va revigora complet.

Starbucks Victoriei, l-am ales prin prisma locatiei, desi, pentru a lucra in liniste iti recomand mai degraba Starbucks Promenada, constituie, oriunde in lume, biroul perfect. Conexiunea internet este excelenta, cafeaua pentru toate gusturile si cu un extra dulce delicios (una dintre prajiturile atragatoare dintre care nu pot niciodata alege una singura).

Readers cafe, in superba cladire Metropolis Center de pe bd. Iancu de Hunedoara, in apropiere de Perla, iti poate oferi un colt retras si discret, in care sa te poti concentra, conexiune internet foarte buna si un cappuccino demential pentru un impuls suplimentar.

Tucano Coffee, relativ recent deschis pe Calea Dorobantilor nr.18, vis-a-vis de ASE, langa British Council, este un mix interesant de stiluri si culturi, oferind exact ceea ce anunta si sloganul brandului : Love. Peace. Coffee. Pe langa cafeaua excelenta (toate cafelele din meniul Tucano Coffee sunt preparate doar din boabe 100% Specialty Arabica, certificate Fairtrade, si proaspat prajite dupa propriile retete), trebuie sa gusti si unul dintre nenumaratele tipuri de cheescake, specialitati ale locatiei (care se si auto-intituleaza « The Cheesecake Factory »).

The Coffee Shop Mosilor, una dintre locatiile mele favorite cand vine vorba de a lucra in oras sau de a-mi fixa o intalnire dimineata devreme, este, asa cum intuiesti si din denumire, un paradis al cafelelor, cu un trafic impresionant, mai ales la primele ore ale zilei de lucru. Te poti cufunda in lucru linistita in atmosfera calma a locului, cu o cafea tare sau aromata si un croissant proaspat scos din cuptor.

La Belle Vie Cafe Boutique este un loc pentru « a-ti odihni sufletul si a-ti spala ochii mintii ». Este o cafenea boutique cu un decor romantic boem, ce te va purta cu gandul la cafenelele chic pariziene, un loc perfect pentru a-ti regasi motivarea si spiritul creativ, situata in zona Dorobanti (str. Andrei Muresanu nr.27).

Voi ce astfel de locuri mai stiti?

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Boyfriend shirt outfit
Anterior

Boyfriend shirt

Fashion - Oscar 2015
Următor

Ce vom vedea pe covorul rosu Oscar 2015