Unde bei ciocolată caldă bună în București

E timpul pentru o ciocolată caldă și m-am gândit să fac o listă cu locurile în care poți bifa una delicioasă, în București.

Iarna vine și cu câteva arome irezistibile, pe lângă toate neajunsurile pe care le-am tot evidențiat. Iar una dintre aceste arome, alături de vinul fiert asezonat cu scorțișoară și portocală, de turtă dulce și alte nebunii, este cea de cicolată caldă.

Și dacă ți-ai luat porția de cafea, vin fiert, ceai sau ce alte „remedii” pentru vremea rece preferi, îți recomand o ciocolată caldă. Simplă sau „dirty” (adică acea bombă calorică absolut delicioasă, pe care nu ai cum să o ratezi în sezonul rece), iată și unde bei cea mai bună ciocolată caldă în București.

Vanfruct

Condimentată, cremoasă și delicioasă, această ciocolată caldă este alternativa perfectă la cafeaua de dimineață pentru a te energiza și revigora.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by VanFruct Coffee Shop (@vanfruct_coffeeshop) on

Sweetology

O ciocolată caldă după o rețetă specială, perfectă pentru a te încălzi și a te face să uiți de vremea de afară.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Sweetology (@sweetology.ro) on

Coffeol

O adevărată paradă a gusturilor. La Coffeol îți va fi foarte greu să te decizi asupra sortimentului de ciocolată caldă pe care vrei să îl încerci! Clar, este locul în care să mergi pentru o ciocolată caldă „with a twist”.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Coffeöl Romania (@coffeolromania) on

Ceainăria Infinitea

O ciocolată caldă clasică, albă sau neagră, cu un gust intens și o textură cremoasă, care merge perfect cu un desert special.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Ceainăria Infinitea (@ceainaria_infinitea) on

Coftale

Orice ger poate fi „îndulcit” de această ciocolată caldă fină cu muulte bezele moi și pufoase. O combinație pe care eu o ador!

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Coftale Coffee Shop (@coftale) on

Grand Cafe Van Gogh

Una dintre cele mai celebre „dirty hot chocolate” din oraș, nu îi lipsește absolut nimic: bezele, turtă dulce, înghețată, covrigei… arată într-un mare fel și e disponibilă și în varianta „white chocolate”.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Grand Café Van Gogh (@grandcafevangogh) on

Stadio

Ciocolată caldă cu bezele și pupuci este unul dintre hashtag-urile preferate ale restaurantului Stadio în acest sezon… și, cel mai probabil, și una dintre băuturile preferate ale celor care îi trec pragul în această perioadă. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by STADIO – Restaurant cu Atrium (@stadiobucharest) on

Social 1

O ciocolată caldă savuroasă, într-o canuță specială, desprinsă parcă cel mai frumos set de ceai al bunicii… Să menționez și bucățile de Bueno ce plutesc în deliciul de ciocolată?

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Social 1 (@social.1) on

Serendipity

Dacă preferi o ciococată caldă cu o consistență foarte bogată, pe care să o savurezi mai degrabă cu lingurița, ca pe un desert, decât ca pe o băutură caldă, ceainăria Serendipidy este locul unde să o cauți.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by L’arte Del Gusto (@arte.delgusto) on

Entourage Centrul Vechi

După o plimbare înviorătoare prin Centrul Vechi, te poți încălzi cu o ciocolată caldă „cu de toate” – frișcă, oreo, fulgi de ciocolată și nu numai… un deliciu!

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Entourage Centrul Vechi (@entourage_centrulvechi) on

Bohemia Tea House

Aici găsești o ciocolată caldă consistentă, completată de friscă pufoasă și asezonată cu scorțișoară. Perfectă alături de turta dulce de sezon.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Bohemia Tea House (@ceainaria_bohemia) on

Boulevard Cafe

Meniul de la Boulevard Cafe include diferite tipuri de ciocolată caldă – neagră sau albă – cu migdale, oreo și scorțișoară și portocală, dar și „hot cream” (o ciocolată caldă mai cremoasă și consistentă, cu aceleași arome tentante)…

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Boulevard Cafe (@boulevardcafelounge) on


Starbucks este și el pe listă, binențeles. Mai ales în sezonul rece, când apar băuturile de sezon!

Mai am pe listă câteva locuri în care am auzit că poți bea o ciocolată caldă bună – Sheida coffee & stories, Ted’s, Camera din Față… Aștept păreri, dacă le-ați încercat. Dar și sugestii pentru a completa lista mea!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Sense: party outfits

Următor

Pocket Scotch & 4 idei de cocktails de iarnă