Un nou trend – inele pentru unghii

Bijuteriile au accesorizat si completat tinutele inca din antichitate, fiind de multe ori un simbol sau un indiciu al statutului social, al averii sau stilului de viata. Nu cred ca se mai pot inventa bijuterii, dar cu siguranta se pot reinterpeta la infinit. Este cazul inelelor micute pentru unghii sau incheietura degetelor, care au uimit si atras atentia in prezentarea colectiei toamna 2013 Chanel haute couture si care sunt convinsa ca vor face ravagii sezonul urmator.

Evident ca dupa prezentarea colectiei Chanel couture toate fashionistele au pornit in  cautarea finutelor podoabe pentru degete, Iar inelele afisate de Rihanna cu siguranta au contribuit la propagarea ultrarapida a acestui nou trend in accesorii.

Karl Lagerfeld nu s-a incurcat cu un design complicat, a pastrat forme simple si delicate, fara alte detalii speciale, in afara unor pietricele stralucitoare. Aceasta simplitate are si avantaje in ceea ce priveste purtarea inelelor zi de zi, fara a incomoda sau te impiedica in activitatile cotidiene.

Daca te-au cucerit noile accesorii pentru unghii si degete, nu trebuie sa iti faci griji, nu va fi nevoie sa economisesti tot sezonul pentru a achizitiona inelele Chanel deorece si brand-urile accesibile, cum ar fi H&M, comercializeaza deja diverse tipuri si modele foarte atragatoare.

Ce parere aveti, va place acest nou trend? Ati purta inele pentru unghii?

Foto via millionlooks.com

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Recomandare film: Elysium

Următor

Cele mai vesele orase din lume