Un nou playlist de ascultat in masina

Nu mai fusesem de ceva vreme la cinema, iar la sfarsitul saptamanii trecute am recuperat vizionand 3 filme in doar 3 zile. Unul dintre ele – Begin Again (sau New York Melody, in romana cica) – vi-l recomand, impreuna cu coloana sa sonora, care ar constitui un playlist de ascultat in masina ideal atat in oras, cat si la drum lung.

Begin Again este o poveste cu un El (Dan, interpretat de Mark Ruffalo), descoperitor de talente, care pusese, in vremurile sale de glorie, bazele unei case de discuri de succes, cazut insa in patima bauturii dupa ce sotia l-a inselat si toate au inceput sa ii merga pe dos, si o Ea (Gretta, interpretata de Keira Knightley), compozitoare si interpreta venita la New York pentru ca iubitul si partenerul sau (Dave, interpretat de Adam Lavine) sa culeaga roadele unei colaborari pe coloana sonora a unui blockbuster si se bucure de succesul oferit de un contract cu o mare casa de discuri, succes care ii schimba comportamentul, modul de viata si preferintele, aruncandu-l in bratele unei alte femei.

Intalnirea lor este de bun augur pentru amandoi, colaborarea lor pentru a scoate un album complet inedit, inregistrat pe strazile New York-ului, il reapropie pe Dan de familia de care se instrainase, de fiica si fosta sotie, iar pe Gretta o ajuta sa realizeze ca viitorul sau nu este alaturi de Dave, in umbra sa.

Mie mi-a placut povestea, actorii alesi (apopo, Keira Knightley isi interpreteaza propriile piese si are o voce supeba), deznodamantul si foarte foarte mult coloana sonora, dominata evident de Keira Knightley si Adam Lavin.

Sper sa va placa si voua acest nou playlist de ascultat in masina din New York Melody. Enjoy!

Keira Knightley – Lost Stars

Keira Knightley – A Step You Can’t Take Back

Keira Knightley – Coming up Roses

Keira Knightley – Tell Me If You Wanna Go Home

Keira Knightley – Like A Fool

Adam Levine – No One Else Like You

Adam Levine – A Higher Place

Adam Levine – Lost Stars

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

  1. Hey, observ ca si tie iti plac filmele ca si mie, ma bucur pentru asta. Ce am vrut sa zic eu e ca am organizat un concurs pe blog si poate ti-ar face placere sa participi si tu daca vrei. Sunt pasi foarte simpli iar premiul e interesant si miroase bine :D

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Monday postcard

Următor

Esentiale de vara de la Yves Rocher