Un nou concept estival: Party on the lake

Restaurantul Herăstrău (din cadrul Complexului cu același nume aflat în cel mai cunoscut parc bucureștean, evident) propune vara aceasta un concept interesant – „Party on the lake”, ce presupune cina pe barcă în largul lacului Herăstrău.

Îmbarcarea se face de pe pontonul Lake Lounge Herăstrău, iar plimbarea durează în jur de 3 ore. Pe tot parcursul plimbării, invitații au acces la Summer Open Bar, beneficiază de live – cooking show cu specialități mediteraneene și internaționale, și desigur, se pot bucura de cea mai frumoasă priveliște a împrejurimilor lacului Herăstrău.

Acest nou concept estival, este disponibil doar cu rezervare, contra unei taxe și pentru un grup de maxim 20 de persoane.

Meniul Degustare by Chef Cesar Velasquez, oferit pe vas, include: Vietnamese spring rolls; Satay; Placinte; Salata de quinoa cu seminte si mouse de avocado; Caracatiță cu risotto de linte; Gazpacho de pepene galben cu menta si jamon; Ton rioshy.

La bar, este disponibilă o gamă largă de băuturi pentru toate gusturile, de la cafea la vin și cocktailuri răcoritoare, excelente pentru o zi / seară toridă de vară.

Și pentru că vremea ne tot joacă feste anul acesta și diminețile fierbinți de vară se pot transforma în după-amieze ploioase de toamnă târzie, pe vas există o zonă complet acoperită, unde puteți fi feriți de capriciile naturii, continuând petrecerea ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Dacă cumva răul de mișcare te împiedică să participi la party on the lake, Restaurantul Herăstrău este locul perfect pentru a lua cina într-o seară de vară sau un dejun în aer liber în weekend. 

Aflat, într-un cadru natural minunat, în mijlocul parcului Herăstrău, chiar pe malul lacului, restaurantul propune atât preparate internaționale, cât și cu specific românesc, ce pot fi asociate cu o selecție de băuturi fine. 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

10 motive să mă întorc la Liliac Lodge Batoș

Următor

Mamma Mia 2. Here We Go Again!