Un altfel de couture

Este adevarat ca sunt pasionata de moda si de tot ceea ce este legat de fashion, dar uneori parca ducem aceasta pasiune la extrem. Este dupa parerea mea si cazul unui obiect casnic, extrem de utilizat, care a dobandit valente fashion: cosul de gunoi couture. Ati citit bine, exista si cosuri de gunoi couture, care costa intre 3.500 si 5.000 de euro, si care respecta prin podoaba din materiale fine conotatia si sensul acestui atibut.

Initiativa ii apartine marcii daneze Vipp (inventatoarea cosului cu pedala in 1939) care a colaborat cu designerul brand-ului german Lever Couture, Lessja Verlingieri, pentru adaptarea creatiilor ultimei sale colectii.

1.400 de metri de material si 400 de ore de lucru au transformat cosurile Vipp in veritabile piese couture, Trashion Bins, ce sunt comercializate in magazinul flag al brand-ului din Copenhaga.

Va las sa admirati piesele colectiei Vipp Trashion Bins, alaturi de creatiile care le-au inspirat.

Astept impresii, daca va plac sau considerati ca au mers prea departe…

Sursa foto: If it’s hip is here

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Prima colectie colaborativa de street fashion

Următor

Petrecerea Viva! 14 ani