Ultra violet: cum îți decorezi casa în culoarea anului

Primăvara este momentul ideal pentru un upgrade home & deco. Și dacă tot avem o culoare a anului foarte ofertantă și accesibilă din punct de vedere al combinațiilor, de ce să nu o folosim pentru a decora sau redecora casa primăvara aceasta?

Cred că știți deja că ultra violet a fost desemnată culoarea anului 2018, poate ați adoptat-o deja și în vestimentație (și cât de bine arată o piesă din catifea sau mătase în nuanța ultra violet!).

Iată doar câteva sugestii cum să îți decorezi casa în culoarea anului:

Dormitor.

Cel mai simplu este să adaugi doar o pată de culoare ultra violet: o cuvertură (ideal dintr-o țesătură plină, moale, tricotată sau din catifea) sau chiar o piesă de mobilier (cum ar fi o noptieră sau un scăunel, nici nu va fi nevoie să achiziționezi o piesă nouă, te poți distra vopsind o piesă existentă deja în dormitorul tău). 

Un așternut ultra violet este perfect – pe lângă faptul că este în tendințe, specialiștii spun că această culoare este una dintre cele mai liniștitoare și potrivite pentru dormitor.

Dacă te simți foarte creativă, poți vopsi sau picta un perete sau doar detalii pe acest perete în ultra violet.

 

Living.

De multe ori, aceasta este încăperea din casă în care petreci cel mai mult timp și de aceea nu îți dorești probabil să faci mari schimbări aici. Poți însă aduce mici accente ultra violet care să transforme atmosfera în camera ta preferată: o canapea nouă confortabilă cu husă ultra violet sau un fotoliu chic în care să te cufunzi în lectură, un perete vopsit sau cu un tapet cu motive ultra violet, mici obiecte de decor ultra violet precum perne decorative cu husă din diferite materiale cu diferite texturi, vaze sau boluri.

Sufragerie / Bucătărie.

Mă refer aici la zona în care luăm masa, care poate fi decorată cu mici obiecte ultra violet – vaze, boluri cu flori, veselă ultra violet (nu trebuie un set complet, 2-3 farfurii si 2-3 pahare, eventual modele diferite, ultra violet sunt suficiente. O față de masă ultra violet este o pată de culoare foarte interesantă, de asemenea.

Dacă vrei să faci o schimbare mai mare, poți lua în considerare un set de scaune sau chiar 2-3 scaune ultra violet (sau poți opta doar pentru niste perne ultra violet pentru scaunele existente).

Baie.

Mici obiecte ultra violet (sticluțe și alte recipiente cu produse pentru baie, lumânari parfumate – violete/frezii/lavandă), prosoape sau chiar un tapet sofisticat cu motive ultra violet.

În privința combinațiilor de culori, poți miza pe asocieri îndrăznețe precum ultra violet cu galben, roșu sau verde, combinații sofisticate precum ultra violet cu auriu sau alb, dar și romantice, precum ultra violet cu roz pudrat, diferite nuanțe de mov pastelate sau gri deschis.

Sursă foto: Pintrest

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Cum ți-ar redecora casa stilista lui Beyonce

de neratat în Dubai
Următor

#visitDubai: Top 10 experiențe de neratat în Dubai