Ultima șansă de a cumpăra bilete VVIP și de a avea acces în culise înainte de show-ul lui Cesar Millan!

Cesar Millan

Nu ratați ultima șansă de a cumpăra bilete VVIP la spectacolul susținut de Cesar Millan, starul cunoscutului serial TV “Cesar și câinii” la București!

S-au epuizat toate biletele din categoria VVIP pentru spectacolul ce va avea loc pe 21 martie 2017, la Sala Polivalentă din București. Fiecare bilet din această categorie include accesul în culise 20 de minute înainte de spectacol pentru o sesiune meet & greet și oportunitatea de a face o fotografie cu Cesar.

Datorită popularității acestei categorii de bilete și la insistențele fanilor din România, aceasta categorie a fost suplimentată de către organizatori cu încă 44 de bilete. Prețul unui bilet VVIP este de 599 lei.

Așa că, grăbiți-vă dacă doriți să nu ratați această ocazie unică de a-l vedea în culise pe Cesar Millan!

Organizatorii reconfirmă, de asemenea, că procesul de selecție a câinilor ce vor fi pe scenă alături de Cesar va fi lansat cât de curând. Printre criteriile de eligibilitate se va regăsi, cu siguranță, condiția de a fi în posesia unui bilet la spectacol.

Așa că, asigurați-vă că veți fi și voi în sală și nu ratați șansa de a-l vedea în carne și oase pe Cesar Millan și cumpărați bilete de pe site-ul www.myticket.ro sau din magazinele Diverta.

În plus, nu uitați că, în virtutea parteneriatului nostru cu Asociația Kola Kariola, 10 lei din valoarea fiecărui bilet vor fi donați către asociație.

Parteneri media principali: Digi Animal World și Digi FM

Alți parteneri: Running Mag, Zile și Nopți, Asociația Chinologică Română și Asociația Kola Kariola

CESAR_MILLAN_la_Bucuresti

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viena
Anterior

5 lucruri pe care să le faci la Viena (I)

Următor

Alte 5 lucruri pe care să le faci la Viena (II)