Twilly d’Hermès Eau Poivrée: viața la intensitate maximă

Fire solară, născută în plină vară, nu mă regăsesc deloc în sezonul ploios și cu atât mai puțin în cel hivernal. Mi-ar plăcea să fie vară etern, mereu cald, mereu însorit.

Soarele este condimentul secret care dă o savoare deosebită oricărei zile. Mă ajută să văd totul în roz, îmi dă energie și încredere că pot depăși orice obstacol.

Și, la început de toamnă, când razele lui își iau parcă la revedere cu sclipiri mai molcome, mai puțin arzătoare, îmi propun mereu câteva schimbări… Să ies mai mult în aer liber, să mă bucur mai mult de fiecare moment și persoană din viața mea… Un nou început, un nou „EU”.

Iar acest nou eu, de toamna aceasta, și-a descoperit un nou parfum. Unul care definește exact starea mea de neastâmpăr, dinamismul, spontaneitatea… Twilly d’Hermès Eau Poivrée!

Twilly d’Hermès Eau Poivrée este un mix cald, vibrant, proaspăt și fascinant de piper roz, trandafir şi patchouli, care parcă aduce vara înapoi. 

Twilly d’Hermès Eau Poivrée e ca un imbold să fac ceea ce îmi doresc sau am visat vreodată.

Să arunc cel mai mic bagaj cu putință în mașină și să aleg pe drum destinația. Pentru că îmi place să conduc, mă face să mă simt liberă, să dau frâu imaginației, să visez.

Să scriu și să desenez. Pentru că mă simt atât de bine când creez.

Să pornesc într-o aventură, impulsiv, nebunește: cu balonul în Cappadocia sau  în munții Hatta din Dubai, în safari în Kenya…

Simt că Twilly d’Hermès Eau Poivrée Twilly d’Hermès Eau Poivrée îmi va condimenta toamna cu acel ingredient de care am nevoie pentru a mă bucura de fiecare moment. Iar banda din mătase, care se regăsește la gâtul fiecărei sticle de parfum, îmi va fi talisman norocos, simbol al tututor taboo-urilor lăsate în urmă, dar și un accesoriu foarte chic.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Fall beauty: cum să prelungești bronzul mai mult timp

Următor

5 idei de outfit cu pulovere perfecte pentru toamna aceasta