/

Turn diet into lifestyle: 5 motive pentru a comanda LifeBox

Mi-a plăcut de la început sloganul lor „Turn diet into lifestyle”, dar înainte să încerc LifeBox, acestea erau doar niște cuvinte frumos îmbinate. Mi-am luat însă inima în dinți în luna martie și mi-am comandat LifeBox, o decizie pe care nu o voi regreta niciodată, din contră.

Am încercat meniul LifeBox timp de o lună – zilnic, cu excepția zilelor de weekend, în care am evitat însă excesele, oferindu-i totuși corpului meu un meniu să spunem „mai permisiv”, deși nu am resimțit decât poate pentru 2-3 zile faptul că sunt la dietă consumând preparatele LifeBox (și ajungem iarăși la sloganul „turn diet into lifestyle”, care li se potrivește mănușă).

Cum funcționează LifeBox? Nimic mai simplu, în fiecare zi (dacă vrei, poți opta inclusiv pentru zilele de sâmbătă și duminică, nu doar de luni până vineri), un curier îți aduce dimineața, într-un interval agreat – eu am optat pentru 8:00 – 9:00 (pentru că „deșteptătorul” meu aka. Boris the dog este setat de vreun an și ceva la 7:30-8:00), meniul pentru toată ziua. Acest meniu include cele 3 mese principale ale zilei – mic dejun, dejun și cină, împreună cu 2 gustări savuroase și sănătoase – de multe ori, aceste gustări au chiar rolul de a scoate LifeBox din zona neplăcută, să zicem, a dietei.

Iată în continuare doar 5 motive pentru care să comanzi LifeBox, 5 motive pentru care eu îi recomand, în deplină cunoștință de cauză, după o lună în care am beneficiat de un meniul LifeBox de 1500 de calorii – primele 3 săptămâni meniul Optim și în ultima săptămână meniul Veggie + Fish.

  1. Dacă îți dorești să slăbești, meniul LifeBox este exact ceea ce ai nevoie pentru un control riguros al numărului de calorii (meniurile LifeBox pot fi personalizate în funcție de aportul caloric pe care ți-l dorești – 1200, 1500, 2000, 2500 și chiar 3000 de calorii, pentru cei care depun un efort sustinut), oferindu-ți totodată o varietate de preparate, esențială pentru a-ți menține motivația (cel puțin pentru mine, este important să mănânc cât mai divers, să nu se adauge și plictiseala la toate dezavantajele și neplăcerile dietei).
  2. Meniurile LifeBox sunt realizate de un chef, multe dintre preparate fiind la fel de sofisticate ca cele dintr-un restaurant, incluzând multe ingrediente și fiind dificil, spre imposibil de realizat acasa. Îți dau doar câteva exemple: file de dorada la cuptor cu vin si capere, năut cu legume și salată de ardei copți cu hrean; Quiche cu somon afumat, spanac, roșii uscate și ceapă verde, cu salată de ridichii cu roșii cherry; Chec aperitiv cu roșii uscate, capere, măsline și brânză ceddar; Mușchiuleț de porc la cuptor cu sos de muștar și usturoi copt cu ratatouille și mix de salată cu semințe de dovlec, Budincă de paste de orez cu brânzeturi, salată de gulie, baby spanac și roșii uscate; Curry de legume cu lapte de cocos; Ouă scrambled cu ulei de trufe, gorgonzola și chives…
  3. Cu LifeBox economisești timp, menținându-ți un program sănătos de mese – practic, ai 30 de mese pe săptămână (3 principale + cele 2 gustări zilnic) fără a petrece un minut în bucătărie sau la supermarket făcând cumpărături, mâncând la ore fixe, exact așa cum recomandă toți nutriționiștii și doctorii.
  4. După numai o săptămână vezi beneficiile mâncatului sănătos – mese regulate, complete, ce includ toate ingredientele de care organismul are nevoie pentru a funcționa corect, nu numai pentru a slăbi. Nu mai ratezi micul dejun, ceea ce pentru mine este esențial!
  5. Cu ajutorul meniurilor LifeBox, poți reduce foarte mult consumul de dulciuri și pâine (două dintre principalele obiective ale oricărei persoane aflate la dietă), fără a le simți lipsa sau duce dorul…

Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt, există chiar și un meniu test, pentru o zi, deși, pentru a începe să simți rezultate este nevoie de câteva zile – eu după prima săptămână am văzut efectele: mă simțeam mai bine, în primul weekend, deși aveam acele 2 „cheatdays” nu am simțit nevoia de pâine sau dulciuri și am mâncat mult mai puțin decât de obicei.

Dacă încercați LifeBox, mi-ar plăcea să aflu feedback-ul vostru!

Credit foto: Marooni

Decor: Meli Melo Paris (masă de cafea sculptată: 149,99 lei; flori decorative: – 24,99-54,99 lei; perne decorative – 49,99 lei; suport ghivece – 99,99 lei)

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Experiența #PUREColor: Have fun with your hair

Următor

Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain, Discovery si alți mari producători de conținut digital