Top 7 trenduri de pantofi pe care să îi porți toamna aceasta

Sunt convinsă că multe bifăm căsuța din dreptul „Pasionată de pantofi”, așa că vă propun să aruncăm o privire la ceea ce se poartă sezonul acesta, un top 7 trenduri de pantofi pe care să îi porți toamna aceasta.

Nu sunt adepta unui stil „în tendințe”… doar dacă acesta mi se potrivește. Nu mă consider nici conservatoare, având un număr restrâns de piese în garderobă preluate de la un sezon la altul, la care probabil că nu voi renunța niciodată.

Deci nu voi susține niciodată că toate aceste trenduri de pantofi trebuie însușite instant și necondiționat de oricare dintre noi. Doar dacă te atrage vreunul și ți se potrivește… În cazul meu, le-aș cam adopta pe toate sezonul acesta!

Combat boots

Aceste ghete robuste se întorc în forță sezonul acesta. Ador contrastele și le consider perfecte cu o rochie feminină, elegantă…

Ghete Image piele – Tezyo, 499 lei

Ghete Image cu catarame – Tezyo, 629 lei

Animal print

Animal print-ul este reinventat în fiecare sezon fiind aplicat unor modele specifice. Toamna aceasta, se poartă botinele și cizmele cu toc subțire, mai jos sau mai înalt, cu imprimeuri clasice – zebră, leopard… Poți imagina un mix de printuri super sofisticat, asociindu-le cu piese înflorate sau cu print geometric, în culori neon…

Botine ALDO negre, Beilia – Tezyo, 529 lei

Botine ALDO negre, Wiema – Tezyo, 499 lei

Tocuri neobișnuite

Recunosc că dintre cele 7 trenduri de pantofi, acesta m-a atras și cucerit instant. Pentru că un toc deosebit, aparte, inedit, poate scoate din anonimat chiar și cel mai banal model de cizne sau botine, transformându-le în cea mai veratilă încălțăminte pentru sezonul rece: le poți purta indiferent de ocazie și moment al zilei, în combinații elegante, formale, dar și casual, de zi de zi.

Botine Epica – Tezyo, 599 lei

Botine Epica – Tezyo, 829 lei

Botine Epica – Tezyo, 799 lei

New biker boots

Ghetele de biker au fost redefinite, reinterpretate, un singur atribut rămânând însă constant – sunt la fel de cool! Le poți purta în diferite combinații, mai rock sau chiar elegante!

Botine cu ținte Image – Tezyo, 649 lei

Botine Aldo – Tezyo, 429 lei

Botine Epica piele întoarsă – Tezyo, 679 lei

Piele de crocodil

Crocodilul este un animal terifiant, iar cizmele din piele tip crocodil în relief sunt terifiant de atrăgătoare! Daca combini pielea aceasta și cu un model de ciocate, obții cele mai cool cizme pentru toamna / iarna aceasta.

Botine stil cowboy Epica – Tezyo, 399 lei

Botine Epica – Tezyo, 599 lei

Ghete Aldo – Tezyo, 579 lei

Chunky sneakers

Eu îi ador pentru versatilitatea lor, îi port în multiple combinații și ținute, de la cele office (inclusiv costum) la cele cu jeans, relaxate, de weekend. Alege o pereche neon sau cu accente neon, care se va face remarcată oriunde, sau o pereche mai înaltă, pentru vremea mai rece.

Pantofi sport GRYXX portocalii – Tezyo, 299 lei

Pantofi sport GRYXX înalți – Tezyo, 349 lei

Catarame

Se poartă sezonul acesta încălțările supra accesorizate, fie că este vorba de pietre sau alte aplicații prețioase, sau de multe catarame!

Ghete Aldo – Tezyo, 649 lei 

Ați identificat deja pe care dintre cele 7 trenduri de pantofi îl veți aborda sezonul acesta?

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

L'Interdit eau de toilette: un nou capitol "interzis"

Următor

5 motive să vezi musicalul We Will Rock You