Top 15 cele mai bune mascara

Mascara este unul dintre cele mai importante elemente ale rutinei de make-up și de aceea am decis să îi dedic un întreg articol. După o dezbatere cu mine însămi și îndelungate „negoicieri” am redus lista de mascara preferate de la 30 la 15.

Acesta este deci, în ordin aleatoare, top 15 cele mai bune mascara, după părerea mea:

Eyes To Kill Mascara 

Giorgio Armani Beauty

De ce o iubesc: Cea mai sexi mascara, perfectă pentru smoky eyes, lasă în urma sa genele ultra negre și foarte strălucitoare.

Hypnôse Mascara 

Lancôme

De ce o iubesc: Cu o singură aplicare obțin gene perfect definite pentru zi, încă o aplicare și am gene fabuloase pentru seara… cu mai multe aplicări, sunt întrebată dacă genele sunt false.

GRANDIÔSE Mascara 

Lancôme

De ce o iubesc: Aplicatorul curbat în mod neobișnuit are acces până la baza genelor, oferindu-le lifting și volum incredibil. Cred că este mascara mea favorită, ideală atât pentru machiajul de zi cât și pentru cel de seară.

 

Mascara Vinyl Couture 

Yves Saint Laurent

De ce o iubesc: Conferă genelor o culoare intensă, lucioasă, elegantă. Și în plus, este disponibilă în 8 nuanțe spectaculoase.

 

Voluminous Lash Paradise Mascara 

L’Oréal Paris

De ce o iubesc: Este una dintre cele mai rezistente mascara, oferind volum intens și alungire genelor mele.

False Lash XFiber Xtreme Resist 

L’Oreal Paris

De ce o iubesc: Rezistă pe gene în orice condiții: vânt, furtună, la bazin, la plajă și… chiar și după un film foarte lacrimogen.

The Mascara

Sephora Collection

De ce o iubesc: Separă perfect genele, este intens pigmentată și are un pret foarte prietenos.

Troublemaker Mascara 

Urban Decay

De ce o iubesc: Aplicatorul special separă foarte bine genele, definindu-le perfect și multiplicându-le. Este o mascara ideală pentru party, oferind un efect dramatic machiajului ochilor.

Better Than Sex 

Too Faced

De ce o iubesc: Are capacitatea să îți ofere o singuranță de sine aparte, să te facă să te simți cea mai frumoasă femeie din încăpere… nu face niciun fel de compromis în ceea ce privește lungimea, volumul și textura genelor.

 

They’re Real! 

Benefit Cosmetics

De ce o iubesc: Aceasta mascara are capacitatea uluitoare de a revitaliza chiar și cele mai subțiri gene, curbându-le și oferind privirii o intensitate similară cu cea oferită de genele false.

BADgal BANG! 

Benefit Cosmetics

De ce o iubesc: Cum reusește să ofere un volum fabulos genelor fără a le încărca? Este un mister! Se pare că formula sa specială ce sfidează gravitația conferă volum cu fiecare aplicare, iar aero-particulele din compoziție contribuie la crearea unei texturi lejere.

Mascara Volume Glamour Push up 

Bourjois

De ce o iubesc: Peria aplicatorului separă foarte bine genele și le oferă un volum de invidiat. Este suficient un singur strat pentru ca efectul de lifting să fie vizibil.

Mascara Art Design 

Collistar

De ce o iubesc: Periuța minimalistă face aplicarea sa foarte facilă, chiar și în colțurile ochilor, acolo unde genele sunt mai mici. Oferă un aspect natural  genelor – separare și volum potrivit, perfectă pentru un machiaj de zi.

False Lash Effect Mascara 

Max Factor

De ce o iubesc: Super volum, o nuanță intensă și foarte rezistentă pe gene, este clar o mascara potrivită pentru un machiaj sofisticat.

Wonder’fully Real Mascara 

Rimmel London

De ce o iubesc: Textura cremoasă îmbracă foarte bine genele conferindu-le un volum și un aspect de invidiat. Rezistă mai multe ore, păstrându-și aspectul.

 

Later edit:

CÂȘTIGĂTOARELE CELOR 2 SETURI DE MASCARA SUNT: ELENA VLAD ȘI GABRIELA PANĂ. 

Aștept un mesaj privat cu datele pentru expedierea premiilor.

 

8 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Restaurant Boem. Food, Mood, More.

Următor

Beauty inspiration: Chiara Ferragni's wedding makeup look