Tomorrowland sau puterile nebănuite ale viselor și visătorilor

Tomorrowland

Tomorrowland, una dintre cele mai recente creații Disney, este un film pe care îl așteptam cu nerăbdare, deși trailerul oficial nu dezvăluie foarte mult din povestea fantastică.

Mie mi-a plăcut pentru că este un film pozitiv și optimist, despre puterea visului și forța nebănuită care se ascunde în spatele visătorilor, forță ce poate muta munții sau, în cazul Tomorrowland, poate salva lumea de la dezastru.

Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine este, așa cum sugerează și numele, un spațiu enigmatic și fascinant, un univers al tehnologiei și inovației, în care orice vis și aspirație devin realitate.

Doar cei “aleși”, vizionarii și visătorii, pot ascede în acest loc, construit și dezvoltat datorită lor.

Nu aș vrea sa îți dezvălui prea mult din povestea filmului, cred ca merită să îl descoperi la cinema, îți pot spune doar ca doi astfel de visători – inventatorul Frank Walker (interpretat de George Clooney) și adolescenta rebelă Casey Newton (interpretată de Britt Robertson) – sunt reuniți de misterioasa Athena (Raffey Cassidy) în încercarea de a schimba și îndrepta situația în Tomorrowland, pentru a salva lumea de la o iminent dezastru global.

Eu îți recomand Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine, este un film pentru toată familia, amuzant și antrenant, pe alocuri palpitant și neașteptat. Tomorrowland este o poveste Disney atipică, neobișnuită, despre cum ar putea fi lumea în viitor, dacă ne-am da frâu liber imaginației, ne-am înfrâna pesimismul și ne-am permite să visam.

Pentru o experiență completă (iar imaginile spectaculoase din Tomorrowland chiar merită), puteți viziona filmul în T Imax din Cinema City Cotroceni. Tomorrowland este distribuit în Romania de Forum Film.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ungaro Fruit d'Amour Collection
Anterior

Noua colecție parfumată Ungaro Fruit d’Amour

Expo Intel & Lenovo RDW
Următor

Discovering Romanian style icons through technology