Toate drumurile duc la Starbucks

Starbucks

Ce au in comun Champs d’Elysee din Paris, Camden Town in Londra, Gara din Frankfurt si Promenada Mall din Bucuresti? Pentru mine, intr-un singur cuvant, Starbucks. Indiferent de anotimp, de momentul zilei sau de locatie, Starbucks este cea mai buna idee.

Imi place cafeaua de la Starbucks (mai exact cappuccino, macchiato, latte si orice bautura slab cofeinizata), dar si mai mult senzatia pe care ti-o da paharul de hartie alb cu una dintre cele mai celebre sigle din lume, de mandrie si apartenenta la un grup «cool», fara frontiere.

In orice calatorie, oriunde in lume, cafenelele Starbucks sunt un loc de refugiu, de odihna si chiar de lucru (este locul in care ramai in contact cu cei de acasa, conexiunea internet wifi functionand perfect in oricare dintre locatiile sale din lume).

Imi place Starbucks pentru ca poti intalni aici tot felul de oameni, uniti de pasiunea pentru cafeaua buna, sau de placerea de a face parte din aceasta comunitate incredibila. Vedetele de pretutindeni consuma Starbucks si nu se sfiesc sa defileze pe strada cu paharul atat de cunoscut, oameni de afaceri sau boemii pe bicicleta, e un spectacol atat de fascinant de privit…

Vara este frappuccino (cafeaua cu multa gheata blendata si diferite arome), iarna sunt bauturile speciale de sezon (Praline Mocha sau Toffee Nut Latte sunt printre favorite) si in orice sezon delicioasele muffins si cheese cakes americane.

Pentru toate cele enumerate mai sus si nu numai, nu as refuza nicio oportunitate de a patrunde in acest univers magic si special al Starbucks. Astfel am descoperit procesul prin care cele mai bune bauturi cu cafea de la Starbucks ajung in paharul alb cu verde ce imi poarta numele si am surprins arome ale cafelei pe care nu le sesizasem pana atunci, sub indrumarea Andreeei, barista si pasionata de cafea (nu de orice cafea, ci de cafeaua Starbucks). Imaginile cred ca dezvaluie putin din atmosfera care te invaluie si cucereste (noi ne-am simtit minunat si cred ca se observa acest lucru si in zambetul Andreeei si in atentia lui Cabral, ca mai apoi drumul la Starbucks sa iti intre in reflex.

Starbucks - Promenada Mall

Starbucks - Promenada Mall

Starbucks - Promenada Mall

Starbucks - Promenada Mall

Starbucks - Promenada Mall

Starbucks - Promenada Mall

Starbucks - Promenada Mall

Promenada Mall

Promenada Mall

Promenada Mall

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Grandprix Originals AMC Amkart
Anterior

Grandprix Originals:
fashion & passion

Noutati Sephora vara 2014
Următor

Noutati Sephora pentru vara 2014