Toamna la H&M: colecția Studio A/W 2015

H&M Studio AW

Poate fi greu de crezut, mai ales de conștientizat, dar suntem la doar două săptămâni de intrarea într-un nou sezon (pe care nu îl aștept deloc cu nerabdare, din punct de vedere calendaristic).

Este deci momentul ideal pentru a arunca o privire sau a zăbovi cu gândul la colecțiile care ne vor întâmpina în toamnă în magazine (sau care încep să ne tenteze deja în magazine.

Lansarea colecției H&M Studio este un reper important în modă, marcând în ultimii 2 ani debutul fiecărui sezon. După o primăvară în stil tropical, H&M propune o toamnă stelară, prin noua sa colecție Studio A/W 2015, disponibilă și în magazinele din România, din septembrie.

Dacă ar fi să mă rezum la 3 elemente ale colecției H&M Studio A/W 2015 care mi-au atras atenția și plăcut în mod special, aș menționa în primul rând cromatica – o pendulare interesantă între nuanțe de pământ (brun, galben, bej, orange, kaki) și cele ale cerului (albastru și gri); piesele supradimensionate (fie că este vorba de accesorii, precum gențile, de geci și pulovere), și imprimeurile în zigzag, de inspirație anii ’70.

Iar dacă ar fi să aleg 3 piese pe care mi le doresc din colecția H&M Studio A/W 2015, alegerea ar fi puțin mai dificilă: aș merge însă pe unul dintre puloverele cu aplicații în zigzag, geaca supradimensionată din fâș și una dintre delicatele rochii cu imprimeu zigzag.

H&M Studio AW

Vouă ce piese vă plac din noua colecție H&M Studio?

Urmărește LaChicBoutique.ro pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

Citește și alte știri despre H&M:
Balmain x H&M
Fashion news: Colectia H&M STUDIO toamna/iarna 2015/16
O vara in stilul anilor ’70 cu H&M Studio SS15
Alexander Wang for H&M
Stil de festival cu H&M

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Cum scapi de celulită…

Sasha Luss
Următor

Calendarul Pirelli: Sasha Luss este Miss August 2015