Thursday chase in the city

Am avut o zi nebună, 12 ore de alergătură (și descoperiri, și distracții) în oraș, a real « Thursday chase in the city ».

Dar să vă povestesc…

Am început ziua cu cel mai așteptat eveniment al sezonului – prezentarea colecțiilor Sephora pentru toamna 2015. Într-un cadru boem și proaspăt, la etajul noului restaurant hot spot din București – Fumetto, unde îmi propun să ajung din nou, cât de curând, mi-am lăsat privirea (și sufletul) să alerge printre nenumăratele noutăți : parfumuri și arome noi, diverse « instrumente » de sculpting (sculpting este highlight-ul sezonului, se pare), noi măști de noapte cu efect spectaculos. Despre toate însă într-un articol dedicat.

Mai jos, deja tradiționalul selfie de la eveniment cu Cristina.

Selfie_at Fumetto_Sephora

O întalnire stabilită în ultimul moment m-a adus pentru prima dată în Grand Combo din Băneasa Shopping City. E un spațiu interesant, cu numeroase modalități de divertisment, eu însă am apreciat mai tare atmosfera și răcoarea de pe terasa plină de verdeață.

Grand Combo_terasa_Baneasa Shopping City

Am continuat cu o lansare « delicioasă » – Yumstops.ro, un loc în care puteți găsi recomandări atunci când vă doriți să ieșiți în oraș, într-un loc nou, chic, cu mâncare bună, deserturi decadente sau băuturi creative. Cu această ocazie am descoperit și mansarda Simbio, un spațiu perfect pentru evenimente.

Yumstops launch_at Simbio

Orice bucureștean, cred, și nu numai, cunoaște Afi Palace Cotroceni… eu l-am redescoperit în seara aceasta, într-un mod inedit (detalii curând, pe blog)… tot ce vreau să vă spun este ca găsiți aici, pe lângă magazine mici și mari, de o diversitate uimitoare, distracții pentru toată familia.

Entertainment_Afi Palace Cotroceni

Am încheiat seara la Cinema City, la un film cu simpaticii Minioni. Așteptam această animație de 2 ani deja și nu m-a dezamăgit, am râs și m-am relaxat… și-am intrat în dispoziția de scris, pentru a vă povesti aventurile zilei mele de joi.

Minions_premiere

Menționez la final și o companie minunată pe care am avut-o toată după-amiaza și seara – noii mei pantofi (în culoarea Minionilor, da !) Compeed, realizați după dorințele și indicațiile mele precise… Eu îi ador deja ! Iar voi mai aveți 2 zile să vă înscrieți în cursa pentru a câștiga perechea de pantofi ai visurilor voastre – chiar aici, pe site-ul Compeed.

Compeed_yellow_shoes

Pentru mai multe imagini și detalii, vă aștept și pe pagina de Facebook și Instagram.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bar Refaeli - Williams Martini Racing
Anterior

Fashion & Cars: Bar Refaeli, Felipe Massa și Valtteri Bottas într-un shooting pentru MARTINI

Minions - movie 2015
Următor

Minionii s-au întors!