The Man from U.N.C.L.E. – filmul cu cele mai frumoase și scumpe haine și mașini din 2015

“You look important … or at least your suit does.” este replica cu care se deschide noul film al lui Guy Ritchie, remake al unui serial de succes din anii ’60, o poveste inedită cu și despre spioni.

Mai exact, The Man from U.N.C.L.E. (Agentul de la U.N.C.L.E.) îl aduce pe Henry Cavill („Man of Steel: Eroul”) în rolul carismaticului Napoleon Solo, în timp ce Armie Hammer („Reţeaua de socializare”) îl interpretează pe rivalul său, agentul KGB Illya Kuryakin, nevoiţi să lase deoparte vechile conflicte și să facă echipă pentru a opri o organizaţie criminală internaţională, care vrea să destabilizeze fragila ordine mondială.

The Man from U.N.C.L.E. rulează din weekend în cinematografe, dar mă gândeam că înainte de a-l viziona să aruncăm o privire în garderoba, dar și în “garajul” personajelor din film – vă garantez, nu vom regreta!

  • Costume elegante, accesorii de lux și un simț al stilului care l-ar face invidios chiar și pe Bond (“oare o curea Paco Rabane se potrivește cu Dior” este întrebarea pe care și-o pun personajele unei scene dintr-un chic boutique italian, în film)…

Hugh Grant - The Man from U.N.C.L.E.

The Man from U.N.C.L.E.

  • Napoleon Solo (Henry Cavill) este maestrul reinventării personale – soldat devenit infractor și apoi transformat în copilul minune al CIA. Este atrăgător, foarte atent la aparențe, obișnuit cu luxul, chic și elegant. Costumele sale sunt semnate Timothy Everest, și sunt perfect accesorizate cu ceasul model vintage Omega (obținut pentru personaj din arhiva Omega) și micul inel cu sigiliu din aur, custom made după un model al actorului.

Henry Cavill_Napoleon Solo_suits - The Man from U.N.C.L.E.

Henry Cavill_Napoleon Solo_suits

Henry Cavill_Napoleon Solo_suits

  • Illya Kuryakin (Armie Hammer) este spion rus, dar în materie de designeri are cele mai “americane” gusturi – preferata mea: acea bomber jacket Ralph Lauren din piele întoarsă (care nu costă decât vreo 2.000 de dolari).

Illya Kuryakin_Armie Hammer_bomber jacket Ralph Lauren

  • Personajele negative nu sunt mai puțin stilate: Victoria Vinciguerra (Elizabeth Debicki), pe cât de frumoasă tot atât de mortală, poartă ținute vintage Valentino și custom made, un ceas de aur vintage semnat Jaeger-LeCoultre și pantofi Roger Vivier, iar soțul ei, Alexander (Luca Calvani), este playboy-ul italian perfect – sexi și elegant, având în garderobă “etichetele” care trebuie: Prada, Versace, Balenciaga

08_Victoria Vinciguerra_style

09_the man from uncle_vilans

  • În materie de mașini, personajele feminine conduc modele Jaguar: Gaby (Alicia Vikander) o bijuterie Jaguar MK9, iar Victoria Vinciguerra (Elizabeth Debicki) un Jaguar E Type din 63’ decapotabil

The Man from U.N.C.L.E.  - Jaguar E-type

The Man from U.N.C.L.E.  - Jaguar

  • Solo este surprins chiar într-o mașină de curse, un model bazat pe Honda de Formula 1 din 1960, câstigătoare a Marelui Premiu al Italiei în 1967.

The Man from U.N.C.L.E.

  • Nu lipsesc nici urmăririle spectaculoase cu mașini, epică fiind cea pe străzile pustii ale Berlinului de Est, dintre un Wartburg 353 vintage și un Trabant.
  • Lumea spionilor este una plină de resurse – aceștia beneficiază de cele mai luxoase ambarcațiuni și elicoptere, pentru a se deplasa pe apă sau în aer cu același “stil” ca și pe uscat!

Kuryakin si Solo - Fletcher powerboat

14_the man from uncle_elicopter Hiller UH12E4

Și pentru a fi și mai convingătoare (nu știu voi, dar eu intenționez să văd cât de curând The Man from U.N.C.L.E.), vă las mai jos trailer-ul oficial al filmului.

The Man from U.N.C.L.E. intră din weekend în cinematografe, poate fi vizionat în format inclusiv în format 2D Imax și 2D 4DX la Cinema City, și este distribuit în România de Freeman Entertainment.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Ciuc Radler România Activă demonstrează că se poate

Picnic in oras cu Becel
Următor

La picnic în oraș (și un concurs)