The Family – un nou film genial a la Luc Besson

Cel mai recent film semnat Luc Besson, The Family, desi lansat in urma cu aproape o luna in cinematografe, atrage inca un public numeros, si vizionandu-l am inteles de ce. The Family este o pelicula de actiune, in stilul caracteristic lui Luc Besson, cu treceri uluitoare de la scene de violenta la cele sentimentale, pigmentate de acente comice. Vi-l recomand.

Familia mafiota Manzoni duce o „viata grea” in programul de protectie a martorilor, ajunsa dupa mai multe escale succesive intr-o casa veche dintr-un orasel din Normandia, supravegheata in permanenta de FBI si controlata cu o mana de fier de agentul insarcinat sa se asigure ca vor trece drept o banala familie americana.

Lupul isi schimba parul, dar naravul ba ar defini perfect actiunea filmului lui Luc Besson. Membrii familiei Manzoni, devenita Blake, reusesc prin tot felul de tertipuri sa insele vigilenta supraveghetorilor, aplicand metodele pe care le cunosc (santaj, agresiune, amenintari) pentru a obtine ceea ce isi doresc.

The Family este insa un film de vazut, pe care l-as revedea cu placere si vi-l recomand pentru:

-Robert de Niro, care in rolul capului familiei Manzoni face un rol exceptional, plin de umor, trimitand cu gandul la Meet the Parents, una dintre cele mai tari comedii ale tuturor timpurilor.

-cuplul mafiot Michelle Pfeiffer – Robert de Niro, ea arunca in aer magazinul unde a fost tratata cu dispret, iar el ii accidenteaza pe cei pe care sunt responsabili de apa nepotabila de la robinet.

-mixul de genuri care se impletesc atat de natural: thriller, crime, actiune, comedie, noir…

-schimburile acide si spirituale de replici dintre eroul principal – Giovani Manzoni / Robert de Niro si agentul insarcinat cu protectia sa in program – Robert Stansfield / Tommy Lee Jones. Cea mai tare scena fiind cea in care Manzoni ii scapa de sub control la o vizionare publica a filmelor clasice americane, lansandu-se intr-o expunere amanuntita a realitatilor mafiote din New York.

-Belle si Warren, copiii familiei Manzoni, aschii care nu au sarit foarte departe de trunchi.

-atmosfera tipica de provincie, viata in micul oras redata excelent, oarecum de asteptat, de Luc Besson.

Nu vreau sa va dezvalui mai mult decat trailerul filmului pentru ca sunt sigura ca va va incanta.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Parfum de toamna

Următor

Piesa de rezistenta – Salopeta