The Art of Traveling light

Să faci bagajul este după părerea mea o artă, de la identificarea tuturor lucrurilor de care vei avea nevoie și până la împachetarea lor într-o formă optimă. Mi-a plăcut întotdeauna să călătoresc, dar am detestat fără excepție operațiunea « bagajul »… imi ia invariabil câteva zile să ma gândesc și să listez mental ce voi lua cu mine și apoi cel puțin 5 ore (indiferent de durata călătoriei !) să refac de fapt lista și să împachetez…

Iar punctul în care mă blochez mereu este, în mod neașteptat poate, secțiunea de produse cosmetice. Doamne ferește să uit acasă unul dintre cele o sută de produse pe care le folosesc alternativ într-o anumită perioadă de timp (și de care oricum uit cam 6 zile pe săptămână , în restul timpului).

Dar iată că am evoluat, cumva s-a întâmplat și am ajuns la o soluție simplă pentru o evadare de weekend, un city break sau o scurtă excursie. V-o împărtășesc în speranța că veți reuși să vă bucurați mai mult de orice călătorie, din primul și până în ultimul moment.

So, I’m traveling light with…

Cremă Nivea WOW… de fapt noua cremă NIVEA Care, cu o formulă intens hidratantă, ce nu încarcă pielea, deși hrănește pielea în profunzime, absorbindu-se instantaneu în straturile pielii. NIVEA Care beneficiază de o tehnologie revoluţionară, prin care s-a obținut o formulă cu cristale hidratante dispersate într-o textură gel cremă.

Avantajul acestei creme este că o poți folosi atât pentru hidratarea tenului (dimineața, înainte de a aplica machiajul, dar și seara, după demachiere), cât și pentru corp, mâini sau tălpi, economisindu-ți astfel locul a cel puțin 4 produse în bagaj.

Travel light - Nivea Care WOW

Produsele cu factor de protecție solară nu trebuie să îți lipsească din bagaj indiferent de anotimp și indiferent de destinație (singura excepție fiind în cazul în care ești pasionată de speologie și îți vei petrece vacanța exclusiv în peșteri). Eu am devenit fana absolută a gamei Anthelios La Roche-Posay, pe care am descoperit-o abia anul acesta. O recomandă în primul rând inovația anti-UVA – baicalina, La Roche-Posay demonstrând din punct de vedere biologic eficiența unui ingredient activ antioxidant împotriva efectelor dăunătoare ale radiațiilor UV (care pot fi de tipul leziunilor eritematoase, în cazul razelor UVB, a slăbirii sistemului imunitar, în cazul raselor UVA lungi, suprapoducției de radicali liberi sau schimbărilor ADN-ului – sună înfricoșător, dar efectele neutilizării protecției solare sunt mai mult decât îngrozitoare)

BB cream-ul Anthelios La Roche Posay este soluția ideală pentru a călători « light », și nu numai. Are o textura ușoară, fluidă, fără a curge însă, hidratantă, absorbindu-se ușor, nu lasă urme nici măcar pe gulerul cămășilor albe. Este o cremă hidratantă, cu factor de protecție solară SPF 50 și totodată poate îndeplini perfect și rolul unui fond de ten cu acoperire medie, nuanțând plăcut tenul.
 Travel Light - La Roche Posay Anthelios

Un produs multifuncțional, care nu-mi lipsește niciodată în vacanță, mai ales vara – Apa Termală Avene, cu proprietăți calmante și ingrediente active naturale unice.

Îți salvează mult spațiu în bagaj pentru că poți folosi apa termală Avene pe post de loțiune după plajă, pentru calmarea pielii după expunerea la soare, pentru fixarea și reîmprospătarea machiajului, după îndepărtarea machiajului, pentru tonifierea pielii și hidratare, pentru calmarea pielii iritate, sau răcorirea picioarelor după o zi de vizite și plimbări.

 travel light - apa termala Avene

Deși în mod normal port lentile de contact colorate, cu o frecvență de înlocuire lunară, în excursii și vacanțe prefer lentilele de contact zilnice, de unică folosință, datorită facilității de utilizare și igienei. Există de foarte multe tipuri, cu diferite texturi și compoziții, unele foarte permeabile la oxigen, ceea ce îi conferă ochiului foarte mult confort. Puteți descoperi pe site-ul MedLens toata gama de lentile de contact zilnice.

Ele îmi oferă libertatea de a practica orice sport sau activitate în aer liber, o libertate pe care nu o ai atunci când porți ochelari (să ne gândim doar la înot și tenis), existând și mai puține constrângeri decât în cazul lentilelor cu înlocuire lunară, pe care trebuie totuși să le protejăm timp de 30 de zile. În plus, îmi eliberează loc în bagaje pentru că nu necesită tot « dispozitivul » de depozitare și întreținere… le aplic dimineața, iar seara, înainte de culcare, le arunc pur si simplu.

Travel light - lentile de contact unica folosinta

Travel light_lentile de contact zilnice

Dacă aveți si voi anumite idei și trucuri pentru a călători light, eu le aștept cu maaare interes. Până atunci, cum le considerați pe ale mele ?

 

Credit foto : Mircea Ciolpan

1 comentariu

  1. Mi se pare ideala Nivea Care …un produs care inlocuieste alte 4 produse . Mi- atras atentia BB cream-ul Anthelios La Roche Posay …

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Daydreaming or something

Următor

You know you're on a diet when…