Testoasele Ninja – recomandare film

In copilarie au fost personajele Disney (si ma refer la cele clasice – Ariel, Frumoasa din Padurea Adormita, Belle, Cenusareasa…) si cativa eroi SF (ca testoasele ninja si Captain Planet)… ei imi dominau ”universul”.

Nu e deci de mirare ca mi-am dorit sa vad noul film Teenage Mutant Ninja Turtles / Testoasele Ninja de cand am vazut prima oara trailerul la cinema. Am ajuns abia weekend-ul acesta si sincer, nu-mi pare rau.

Este un film usurel, simpatic, potrivit si pentru copii, fix cu personajele pe care le adoram in copilarie: Michelangelo, Donatello, Raphael, Leonardo si evident frumoasa jurnalista April O’Neal (interpretata in film de Megan Fox), la al carui job visam cand eram mica.

Actiunea e simpla, fortele binelui, reprezentate de testoasele ninja si maestrul lor, se infrunta cu fortele raului, reprezentate de puternicul Shreder, iar in final, asa cum ne-am dori, primele inving, evitand o catastrofa de proportii pentru umanitate.

Imi era dor de un astfel de film, sincer si naiv, amuzant si emotionant uneori, revigorant si plin de actiune (daca esti fana, vei aprecia scenele de lupta, urmaririle spectaculoase cu masini si camioane de mare tonaj), asa cum imi este dor de copilarie, de preocuparile si pasiunile celei mai frumoase varste.

Si daca si voi rezonati la fundalul sonor de mai jos, la fel ca mine, va recomand sa vedeti Teenage Mutant Ninja Turtles / Testoasele Ninja, cat il mai prindeti in cinema, in format 3D.

Teenage Mutant Ninja Turtles / Testoasele Ninja este distribuit in Romania de Ro Image si ruleaza deja in cinematografele din tara de cateva saptamani bune. Iata si trailerul oficial:

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Tendinte toamna – iarna 14/15: ce purtam pe deasupra

Următor

Tag: Very Inspiring Blogger Award