Terapie pentru „Blue Monday”: 3 spa-uri in Bucuresti pe care trebuie sa le vizitezi

Se pare ca astazi a fost cea mai deprimanta zi a anului – « Blue Monday », conform unui calcul matematic complicat pus la punct de un psiholog britanic. Eu nu prea am simtit-o astfel – oricum nu-mi plac zilele de luni si cred ca ar trebui « abolite » – dar pentru a fi sigura ca nu ma scufund in butoiul cu melancolie, astazi m-am rasfatat la spa.

Iti recomand acest « tratament » oricand simti ca ai iesit din forma, ca te asalteaza tristetea sau melancolia, ca ai nevoie de un moment de respiro… garantat iesi alt om de la spa, cu un alt tonus si cu muuult mai mult chef de viata si de munca mai ales.

Nu voi intra in amanunte astazi, legate de terapii si programe de rasfat, vreau doar sa va recomand 3 spa-uri in Bucuresti pe care trebuie sa le vizitezi daca simti nevoie de un ragaz sau de un impuls, 3 spa-uri de care sa iti amintesti pentru a te programa in a 2-a sau a 3-a cea mai deprimanta zi a anului… sau ce alte zile de depresie vor mai descoperi oamenii de stiinta britanici.

1 – Belle Maison Spa, intr-o casa frumoasa din vechiul Bucuresti, situata pe strada Sperantei (inca din adresa suna promitator !), unde vei regasi o oaza de liniste si calm, o atmosfera placuta si intima in absolut orice incapere, un personal jovial si foarte atent, terapii pentru orice preferinte.

Belle Maison Spa - Bucuresti

2 – Orhideea Spa, intr-un centru modern si frumos decorat, unde poti beneficia de terapiile de relaxare si detoxifiere inclusiv in zonele de hammam, sauna si in salina artificiala amenajata in interiorul centrului.

Orhideea Spa

3 – Premier Spa, unul dintre cele mai mari (daca nu chiar cel mai mare) spa-uri din Bucuresti, ce beneficiaza de dotari foarte sofisticate, v-am povestit despre ele aici. De la prima vizita la Premier Spa te va surprinde grija pentru detaliu, care se observa la orice pas.

Premier Spa Bucuresti

Acestea ar fi propunerile mele, dar mi-ar placea sa stiu daca voua ca place la spa, daca va relaxeaza si revigoreaza un astfel de tratament sau terapie, si ce spa-uri recomandati (eu nu prea ma risc sa incerc serviciile unui spa de care nu stiu nimic ) ?

 

 

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

10 utilizari ale uleiului de cocos

Următor

Beauty news: MAC Lightness of Being