Tentații Lancome: make-up primăvară 2018

Calendaristic, în doar două zile ar trebui să vină primăvara, așa că, indiferent de vremea de afară, vă propun să ne punem la curent cu cele mai tentante noutăți din colecția de Lancome make-up primăvară 2018.

Pentru această primăvară, Lancome s-a lăsat inspirat de delicioasele deserturi franțuzești, creând o colecție în ediție limitată, în nuanțe pastelate, luminoase și foarte atrăgătoare.

Le Teint Macaron. Cel mai tentant blush pe care l-am încercat vreodată. Setul este format dintr-un blush cremos și un aplicator apetisant, ambele sub forma delicioaselor macarons. Blush-ul are o textură lejeră, aerată, aplicându-se ușor și fiind  excelent pentru a crea un aspect natural îmbujorat.

Make-up artist tips: Cu Pistachio blender tapotați o cantitate mică de Rose whipped cream shade (01) și aplicați pe zona centrală a pomeților. Cu partea curată a buretelui aplicator se poate estompa nuanța prin mișcări de întindere, obținând un look mai natural și transparent. Pentru o nuanță mai intensă, folosiți aplicatorul cu mișcări circulare. Nuanța delicioasă se poate aplica și pe pleoapa mobilă. 

Jelly Flower Tint. Un gloss senzațional, cu o textură uleioasă, deloc lipicios pe buze și foarte hidratant, care își modifică nuanța în funcție de temperatura buzelor. Este foarte rezistent pe parcursul zilei și cred că are toate șansele să devină unul dintre produsele mele preferate de make-up.

Make-up artist tips: Pentru un finish strălucitor, aplică Jelly Flower Tint deasupra rujului preferat, prin tapotări pe zona centrală a buzelor.


Ombre Hypnose Mini Chubby. Un creion de ochi în nuanțe pastelate care te ajută să obții cele mai hot look-uri ale sezonului, într-un singur pas. Este un creion ușor de utilizat, intens pigmentat și rezistent pe pleoape. Textura sa deosebită îl face să alunece pur și simplu pe pleoapă, pentru o aplicare absolut omogenă.

Make-up artist tips: Pentru un machiaj inspirat de podium, trasați o dungă în pliul pleoapei sau chiar imediat sub sprânceană.


Sourcils Styler Milky Pink. Sprâncenele colorate sunt un trend important al acestui sezon, care va fi cu certitudine îmbrățișat de toate make-up addicts. Nuanța de roz este una universală, potrivită atât ochilor deschiși la culoare, cât și celor închiși.

Make-up artist tips: Pentru sprâncenele în tonuri de brun, Sourcils Styler Milky Pink poate fi utilizat pe post de neutralizator. Combinat cu Ombre Hypnose Mini Chubby, efectul este unul intens și vibrant.


Skin Feels Good. Un fond de ten excepțional, cu o textură cremoasă și hidratantă, pe bază de apă, acoperire medie și factor de protecție solară SPF 23, ce conferă tenului o strălucire naturală și proaspătă. L-am numit excepțional pentru că este primul fond de ten cu efectele unui produs de skincare – îmbunătățește activ calitatea pielii, amplifică nivelul de hidratare al acesteia, oferind zi de zi un ten mai neted și mai ferm.

Make-up artist tips: Se aplică asemenea unei creme, direct cu degetele, prin mișcări rapide pentru a activa proprietățile produsului.


Custom Drops. Un produs revoluționar de care te vei îndrăgosti. Aceste „picături” magice pot fi adăugate în fondul de ten, în produsele de skincare sau aplicate individual pentru a obține un ten perfect, cu o strălucire naturală, absolut fabuloasă. Si, cel mai important aspect, Custom Drop se combină perfect cu produsele oricărui brand.

Lancome Custom Drops sunt disponibile în patru variante: Custom Strobing Drop Champagne Glow (o nuanță deschisă ce oferă o strălucire perlată, ideală pentru a deschide nuanța fondului de ten dacă îți dorești acest lucru), Custom Sculpting Drop Rose Glow și Custom Sculpting Drop Bronze Glow (perfecte pentru sculpting), Custom Highlight Golden Glow (pentru o strălucire naturală cu o tentă ușor bronzată).

Make-up artist tips: În funcție de look-ul dorit, Custom Drops se aplică diferit: pentru un look natural, poți aplica ca baza de machiaj produsul sau îl poți amesteca cu crema de față (ideal cu SPF), pentru a obține nuanța ideală pentru fondul de ten, adaptată nuanței tenului ău în orice moment, amestecă-l cu Custom Drops, iar pentru un look strălucitor desăvârșit, aplică Custom Drops la final cu o burețel, pe toată față sau doar pentru a-ți sublinia trăsăturile.

Cum îți sună noutățile de make-up Lancome pentru această primăvară? Ce te-ar tenta să încerci cât mai curând?

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

#UnFilmPeSaptamana: The Post

Următor

#enjoygermanfood: Ce mănânci în Bavaria